2013. jún 14.

Kapj meg és szeress - nyilvánosan!

írta: Klausz.Melinda
Kapj meg és szeress - nyilvánosan!

kapjmeg2.jpg"Bang with friends" külföldi sikere után megérkezett a honlapjában és az alkalmazásban is némileg koppintásgyanús magyar "Kapj meg!" nevű, szex- (és randi)partner alkalmazás. A külföldihez hasonlóan a magyar is teljes titkot és adatvédelmet ígér. Egyetlen bibi azonban van, mégpedig a Facebook Graph Search alkalmazása.

A nem olyan régen bevezetett új Facebook keresővel ugyanis rá tudunk keresni adott alkalmazást használó ismerőseinkre, ismerőseink ismerősére, vagy akár a városunkban élő/munkahelyünkön dolgozó még ismeretlenekre is, tehát akár egyből láthatjuk, hogy ki merészkedett fel az oldalra. Azt ténylegesen nem látjuk, hogy mennyit használja az alkalmazást, hogy csak kíváncsi volt-e rá, vagy rendszeres felhasználója, az azonban biztos: belenézett.

De miről is szól ez az egész? Facebook ismerőseink fényképeit bogarászva kiválaszthatjuk és megjelölhetjük azokat, akikkel egy éjszakát el tudnánk képzelni (magyar verzióban: hancúroznánk és/vagy randiznánk vele). A megjelölésről az illető nem kap információt, csupán akkor válik láthatóvá, ha a másik fél is hasonló szándékot nyilvánított ki velünk szemben.

kapjmegy.jpg

Hogyan nézzük meg, hogy ki használja ezt az alkalmazást? A Facebook keresősorába: My friends who use Kapjmeg mondatot írva az alkalmazást használó ismerőseinkre, a People who use apps named "Kapjmeg" mondattal pedig bárkire, aki elindította az alkalmazást rákereshetünk. Az első rákeresést követően szűkíthetjük a kereséseket többek között korcsoportra, lakóhelyre, munkahelyre, érdeklődési körre vagy éppen legutóbbi, nyilvános bejelentkezési helyre is.

Erről és alkalmazás tartalmával kapcsolatban Te mit gondolsz?

Szólj hozzá

szex alkalmazás Facebook kapcsolatháló