2016. máj 23.

Hogyan építsd fel Snapchat-rajongótáborodat?

írta: Petneházy.Flóra
Hogyan építsd fel Snapchat-rajongótáborodat?

mobil_5.jpgMost indítod jelenlétedet Snapchet-en? Vagy csak több követőt szeretnél? Ebben a cikkben 3 olyan módszert mutatunk be, ami megnöveli az esélyét, hogy többen, könnyebben rátaláljanak Snapchat profilodra.


Kapcsolat felvétel

  1. Személyesen: A legegyszerűbb módja, hogy kövessék profilodat, az, ha alkalmad nyílik személyesen közölni (és bizonyosodj meg róla, hogy helyesen diktáltad le) Snapchat nevedet.

 

  1. Hozzáadás felhasználónév alapján:

 mobil_6.jpg

  1. Hozzáadás Snapcode alapjánmobil_7.jpg

Egyre népszerűbb módja annak, hogy embereket vegyél fel kapcsolati listádra a Snapcode használata.  A kezdő képernyőn megtalálod az egyedi azonosító kódodat. Bárki lefotózhatja a telefonjával és könnyen felveheti veled a kapcsolatot.

 

 

Helyezd el a Snaplink-edet a közösségi csatornáidon

A többi közösségi média felület kihasználása, egy nagyszerű módja annak, hogy növeld követőid számát. Megoszthatod profilodon a felhasználó nevedet, vagy Snapcode-odat követésre buzdító szöveggel.

Hasonlóan a Snapcode-hoz, mindenkinek van egy egyedi Snaplink-je, amit szintén érdemes közzétenned a profilod névjegyében. A Snaplink egyszerűen : snapchat.com/add/felhasználónév

GhostCodes használata

A GhostCodes könnyen segít megtalálni azokat a felhasználókat, akikkel azonos az érdeklődésetek. Ehhez le kell töltened telefonra az alkalmazását az App Store vagy a Google Play áruházakból.

Az alkalmazásban a profil kitöltése és a profilkép elkészítése után megadhatod érdeklődési köreidet, ami alapján megtalálhatnak más felhasználók is. A GhosCodes által felajánlott felhasználóknál két lehetőséged van: letöltheted a Scnapcode-jukat, vagy értékelheted profilját a szív gombra kattintva – ami alapján rangsorolja a felhasználókat az alkalmazás.

A Snapchat növekedése és népszerűsége megdöbbentő. Hatalmas lehetőségek rejlenek az alkalmazásban. Ha fiatalabb korosztályokat célzod meg érdemes időt szakítani rá.  Amennyiben érdeklődsz a Snapchat iránt, olvass a helyes használatáról itt: 

Forrás

Szólj hozzá

snapchat