2016. júl 25.

4 ok, amiért megéri a LinkedIn Prémium-ot használni!

írta: Petneházy.Flóra
4 ok, amiért megéri a LinkedIn Prémium-ot használni!

snapchat_1.png

Fent vagy LinkedIn-en és aktívan használod? Gondolkoztál már azon, hogy Prémium felhasználói csomagra válts? A legtöbben ingyenesen regisztrálnak, mégis számos olyan funkciója van a Prémium csomagnak, amiért megéri a befektetést. Ebben a cikkben 4 funkcióját mutatjuk be, ami hasznos lehet számodra is!


#1 Mindenkit láthatsz a LinkedIn-en!

Míg az ingyenes LinkedIn csak az utolsó 5 felhasználót mutatja, aki profilodon járt, a Prémium felhasználói fióknál felsorol mindenkit. Ha naponta több mint 5 ember nézi a profilodat, már megéri a befektetés, hiszen a LinkedIn a kapcsolatépítésről, üzleted növeléséről szól. Ez a funkció segíthet hatékonyabban behatárolni a célközönségedet, felméri a látogatóid, versenytársaid tulajdonságait.
Az ingyenes fióknál, ha inkább anonym maradsz, elveszted a lehetőségét annak, hogy lásd, ki járt a profilodon. A Prémium csomagnál, úgy is látod a látogatók listáját, ha saját magadat elrejted.


#2 Részletesebben kereshetsz

A Prémium csomagban két fejlesztett keresési funkció is a rendelkezésedre áll. Az egyik a „Premium Search Fields”, azaz a Prémium keresési mező, ahol a szűkítheted a találataidat csoport, tapasztalati év szám, tevékenységi kör, rangidősség, érdeklődési kör, cég méret, és csatlakozási dátum szerint.
A mentett keresési funkció rendkívül nagy segítség, mégis kihasználatlan eszköz. Nem kell, hogy újra ugyanarra keress, elmentheted a szűrési beállításaidat a későbbiekre is.

#3 Prémium bepillantás

Ingyenes felhasználóként látod azokat a cégeket, személyeket és a frissítéseiket, akik érdekelhetnek, üzenetet küldhetsz nekik, követheted az oldalukat. Prémium felhasználóként a cég által feltöltött exkluzív tartalomhoz is hozzáférsz, és láthatod az alkalmazottak számát és változását.
Betekintést nyerhetsz a munkavállalók eloszlásába, csak meg kell jelölnöd 4 számodra érdekes területet.
Prémium felhasználóként megjelennek számodra azok a felhasználók, akiket ismerhetsz és kapcsolatban állnak a számodra érdekes céggel/ személlyel.

#4 Prémium üzenetek

Prémium felhasználóként nyíltra állíthatod a profilodat, így nem csak az első körből származó kapcsolatok, hanem bárki küldhet neked privát üzenetet.
Havonta 25 kredit áll rendelkezésedre, hogy te is, általad nem ismert felhasználóknak üzenj. Ha választ kapsz az üzenetedre, visszakapod a kreditet!


Neked mik a tapasztalataid az ingyenes fiókkal? Melyik funkció miatt váltanál Prémium-ra?

 

Szólj hozzá