2017. jan 18.

Facebook tippek kezdőknek

írta: Székács Alexa
Facebook tippek kezdőknek

181386_a551_4.jpgHa még csak most tervezed, hogy vállalkozásodnak indítasz egy Facebook oldalt, akkor érdemes végigvenned velünk a kezdőlépéseket!

  1. Az első fontos lépés, hogy meghatározd, ki a célközönséged!
    2. Fogalmazd meg magadnak, mit szeretnél a facebook kommunikációddal elérni, mik a céljaid.
    3. Ha a fejedben már kialakult egy tematika, akkor csatold a honlapodhoz az oldalt, hogy mérni tudd az onnan beérkező látogatókat.
    4. Szerezz be szuper jó minőségű fotókat, ugyanis gondolj bele, hány száz vagy ezer képet látsz a 24 óra folyamán? Na ebből a tömegből kell Neked kitűnnöd!
    5. Legyél felhasználóbarát, nézd meg minden nap, hogy érkezett-e üzenet vagy hozzászólás és lehetőleg 1 napon belül válaszolj nekik.
    6. Nagyon sok múlik a letisztult és igényes dizájnon!
    7.Ha már többen is vannak a rajongóbázisodban, figyeld folyamatosan a statisztikát, hogy sikerült-e a fent kitűzött célod felé elindulni. Ezt érdemes folyamatosan újra gondolni, mert ha valami miatt mégsem sikerült elérned a célközönséged, vagy a céljaidat, akkor gondold újra az idáig vezető lépéseidet.
    8. Időzíts jókor, megfelelő embereknek! ;)

Ha tudunk segíteni a beállításokban, a tartalommarketingben vagy a hirdetésekben, keress minket bátran! Ha van időd, megtanítjuk profin csinálni az oldaladat, a nincs időd, helyetted kommunikálunk!

Forrás: http://www.socialmediatoday.com

Szólj hozzá