2017. jan 23.

Te hány ujjal gépeled a posztjaidat?

írta: Székács Alexa
Te hány ujjal gépeled a posztjaidat?

woman-typing-writing-windows.jpgMai világunkban az idő az a dolog, amiből általában sosincs elég!

Mindig rohanunk valahova, kapkodunk, egyik napról a másikra tologatjuk a tennivalókat. Munka, házimunka, bevásárlás és este mikor már a kötelező jóga után dőlnél be a jól megérdemelt ágyba, bevillan, hogy bizony a blog / facebook oldaladra már napok óta nem írtál semmit!

Ha szeretnéd, hogy szeressenek és kövessenek, bizony folyamatosan jelen kell lenni, mert hamar jön más, aki aztán elviszi a rajongóid figyelmét! Többek között a facebook algoritmusok…

Ha szeretnél időt spórolni az írásokkal, akkor vagy meg kell tanulnod gyorsabban gépelni, vagy hagyod, hogy valaki más begépelje helyetted a mondandódat. Melyikhez lenne kedved?

Mindkettőre mondunk példát!

Ha szeretnéd fejleszteni a gépelési készségeidet, akkor íme egy oldal, ahol sok sok kitartó gyakorlással, hamar fejlődésnek indul a 10 ujjas gépírásod. (https://10fastfingers.com/typing-test/hungarian)

De ha jobban szereted a tollbamondást, ez esetben hívhatjuk úgy is hogy posztba mondás… töltsd le a Dragon Dictation nevű alkalmazást és az minden szavad inni fogja! Szó szerinte! ;)

Az ingyenes verziója rövidebb posztokhoz elegendő, hosszabb szövegeknél már fizetőssé válik a dolog.

Szólj hozzá