2017. feb 08.

Facebook reklámok, amik garantáltan idegesíteni fognak...

írta: Székács Alexa
Facebook reklámok, amik garantáltan idegesíteni fognak...

facebook-video-download-1.jpgKészüljetek, mert a Facebook hamarosan bevezeti a beágyazott reklámokat a videókba, ami bizonyára sokunkat bosszantani fog. A Facebook még több videót szeretne megmutatni nekünk és ezzel még több pénzhez juttatni azokat, akik a videót készítik.

Már tesztelnek egy új hirdetési formát, ahol megadják a lehetőséget, hogy tovább kattintsd a hirdetést, de csak azután, hogy már 20 másodpercet megnéztél a videóból.

Nagy a haszon azoknak, akik bevállalják videóikon ezt a kis bosszantást, hisz ők 55%-ban részesednek a reklámok bevételéből. Ezzel nagyon sok vlogger juthat kiegészítő keresethez a Facebookon keresztül.  Előző évben tesztelték az élő bejelentkezés közbeni reklámokat is… mit szóltok hozzá?

Úgy tűnik a Facebook nem azt nézi, hogy hány videót nézünk meg naponta, hanem hogy hány órát töltünk videó nézéssel. Eddig ugye nagy vita volt, hogy mi számít videó megtekintésnek a Facebookon, hisz a videók automatikusan elindulnak.

Ebből tanulva a videó hirdetések, csak azoknak a felhasználóknak fognak megjelenni, akik már legalább 20 másodperce nézik a videódat (ami legalább 90 másodperc hosszú) tehát arra ösztönöz, hogy minél tovább tartsd ott a tekinteteket.

Amint véget ér a tesztelési időszak, bemutatjuk nektek, hogyan tudjátok ti is a videókat teletömni reklámokkal és ezzel akár egy kis zsebpénzhez jutni! ;)

Forrás: http://www.recode.net/2017/1/9/14211466/facebook-video-advertising-midroll

 

Szólj hozzá

videó