2017. máj 13.

Youtube újdonságok: Superchat, előzmények és indexkép-csere

írta: Székács Alexa
Youtube újdonságok: Superchat, előzmények és indexkép-csere

youtubesuperchat-13-1484305909.jpgMinden folyamatosan változik és megújul. Ezt vagy szeretjük, vagy nem. Mutatjuk az aktuális, közelmúltban létrejött újdonságokat, amiket a Youtube-on használhatsz.

Super Chat
Arról már biztosan értesültél, hogy a Youtube-on is be tudsz jelentkezni élőben. De azt vajon tudtad-e, hogy adakozhatnak is neked közben? Ehhez nem kell más csak egy külső program, amit a Live Stream-hez kapcsolunk. Ezután mindenki, aki adományt küld neked a PayPal-odra, feldobja videó közben a nevét, Te felolvasod és megköszönöd neki, így Te is és ő is boldog lesz.

A Super Chat valójában egy kis dollár jel, amire ha rákattintunk, kiválaszthatjuk, hogy mekkora összeget szeretnénk adományozni. Minél nagyobb összeget választasz, annál biztosabb, hogy kiemelkedsz majd a kommenttömegből, hisz különböző színekkel jelennek meg a különböző adományok.

Nos, ha fejben már Te is azt tervezgeted, hogy ebből lesz egy kis zsebpénzed, akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk, hisz Magyarországon természetesen még nem elérhető ez a funkció.
Szólunk, ha ez változik! ;)

Előzmények
Eddig visszanézhetted a megtekintett videóidat és kereséseidet. Mostantól a kommentjeidet is megnézheted, sőt még szerkesztheted is őket! (itt: https://www.youtube.com/feed/history/comment_history)
Jól jön ez akkor, ha egy váratlan pillanatban, méregből írsz egy megjegyzést, vagy ha a jófej, kedves munkatársaid a nevedben írnak egy hozzászólást. ;)

Indexkép csere
A Creator Studioval korlátozottan ugyan, de szerkeszthetjük csatornánkat.  Ami eddig nem volt, hogy egyéni indexképet is tölthetünk fel innen. Wow!

Na melyik lesz a kedvenced?

Forrás: http://www.socialmediatoday.com/

Szólj hozzá