2018. ápr 25.

Így töltsd le az Instagram fotóidat és videóidat

írta: BDóra.
Így töltsd le az Instagram fotóidat és videóidat

insta3.PNGA Facebookon működött már korábban is, hogy a képek és videók, amiket feltöltöttél a profilodba, azokat le is tudtad tölteni. Mostantól ez az Instagramon is elérhető! E-mailben küldi el a rendszer a „csomagot” egy kis idő elteltével, miután a letöltéshez szükséges folyamatot elindítottad.

Azzal az újdonsággal állt elő az Instagram ugyanis, hogy a rendszerbe feltöltött tartalmak néhány kattintással letölthetővé váltak. Egyelőre csak a webes változaton elérhető ez a funkció, de nemsokára a mobilos felületen is az lesz, viszont a jó hír, hogy rögtön a magyar felhasználóknál is bekapcsolták ezt az opciót.

Azon túl, hogy ez egy régi adóssága már az Instagramnak, igyekszik megfelelni a május 25-től életbe lépő GDPR-nak is, ahol az adatvédelem igen nagy hangsúlyt kap.

insta.PNGA letöltési folyamat a következőképpen érhető el:

Kattints erre a linkre: https://www.instagram.com/download/request/

Ha nem vagy még bejelentkezve asztali gépen az Instagram fiókodba, akkor tedd meg, majd az e-mail cím és a jelszó megadásával készen is vagy.

A fiókodba felkerült tartalmak, így a képek, videók, a fotókhoz írt kommentek és Stories tartalmak is mind összegyűjtésre kerülnek, így ennek a letöltése akár órákat is igénybe vehet.

Szólj hozzá