0001. dec 05.

4 ok, amiért érdemes a LinkedIn csoportokhoz csatlakozni

írta: Klausz.Melinda
4 ok, amiért érdemes a LinkedIn csoportokhoz csatlakozni

blog-linkedinA Linkedin a legjobb közösségi oldal a vállalkozások számára, függetlenül attól, hogy másik cégekkel állunk kapcsolatban, vagy a termékünket akarjuk népszerűsíteni az ügyfelek körében, érdemes csatlakozni ehhez a platformhoz. Ez egyik fontos indok, hogy miért érdemes a LinkedInhez csatlakozni, az a csoportok funkció. Szinte minden kategóriában, üzletágben létezik LinkedIn csoport.

Hogy miért érdemes a LinkedInhez és azon belül csoportokhoz csatlakozni? Íme, néhány ok:

  1. ok: Hozzáférés a kapcsolatok adatbázishoz:
Bejelölhetünk ismerősnek olyan szakembereket, akik a számunkra releváns csoport tagja. Vigyázat, ez egy kicsit kockázatos, mert ha túl sok ismeretlent jelölünk be naponta, akkor spammerként fog jelölni minket a rendszer.
  1. ok: Mindig képben lenni:
A csoportokban tényleg akár a legtapasztaltabb szakemberekkel lehet megtárgyalni az adott szakterület problémáit, újdonságait.
  1. ok: Tanulás:
Rengeteget tanulhatunk ezekből a csoportokból. Megosztják a tagok egymással tapasztalatait, gondolatait. Viszont fontos, hogy ne spammeljünk!
  1. ok: Tartalmak keresése:
A csoportban találhatunk olyan tartalmakat, amik számunkra fontos és értékes lehet, amiket továbboszthatunk akár saját oldalunkon is.

Összességében elmondható, hogy mindenképpen érdemes LinkedIn csoportokhoz csatlakozni.

Szólj hozzá