2013. aug 14.

TOP3 magyar Facebook-bejegyzés 2013. júliusában

írta: Klausz.Melinda
TOP3 magyar Facebook-bejegyzés 2013. júliusában

A Socialbakers országtanulmánya szerint az idei év júliusának három legnagyobb interakciót kiváltó magyar bejegyzései az alábbiak voltak:

TOP3. Whiskas cicavilág: Naná, hogy kisállat! A jó marketingszabály, miszerint nő, gyerek és kutya (esetünkben macska) mindig nyerő. A mondás ezúttal is beigazlódott, hiszen a 3. legjobb magyar Facebook bejegyzés 2013-ban több mint 6000 interakcióval ez a fotó volt.

2013jul3_1.jpgTOP2. Samsung Magyarország: A nagy melegre való reflektálások megfelelő időzítéssel igazi nyerő bejegyzések voltak (vannak, lesznek?) idén, pláne ha a terméket, szolgáltatást kicsit az átlagosnál humorosabban vagy éppen rendkívülibb módon mutatja be.

2013jul2.jpg

TOP1. Samsung Magyarország: egy kép többet ér ezer szónál - tartja a mondás. A Samsung Magyarország esetében úgy néz ki pláne igaz, hiszen a képhez egyetlen egy kommentet, hozzáfűzést, képaláírást sem tettek mégis a nap - s talán a közelmúlt legjelentősebb - eredményét könyvelhetik el magukénak több, mint 35.000 interakcióval! Le a kalappal!

2013jul_1.jpgNeked melyik poszt tetszik a legjobban?

Ha még több Facebook statisztikát szeretnél - akár iparágadra vonatkozóan -  és a Facebook nagymesterévé válnál, szeretettel várunk Közösségi média és Facebook guru képzéseinken!

Szólj hozzá

top bejegyzések Facebook