2013. nov 08.

TOP3 októberi Facebook bejegyzés

írta: Klausz.Melinda
TOP3 októberi Facebook bejegyzés

Egyszerűek és nagyszerűek az októberi listavezető TOP3-as Facebook bejegyzések, érzelmekre hatnak és a Facebook új promóciós szabályzatának megfelelően új játékstílust is felvettek. De nézzük sorjában, mely bejegyzések érték el októberben a legjelentősebb interakciókat kishazánkban!

TOP3. Norbi Update: gyerek, kutya és nő - a legeredményesebb marketingtaktika évezredek óta. Norbi családja megmutatása mellett ráadásul ünnepel is, kicsi Lara 10. születésnapját. Egy gratuláció = egy lájk, ahogy szokta volt némely Facebook-admin mondani. És valóban! 8054 lájk és 575 hozzászólás az az októberi harmadik helyezéshez volt elegendő.

top3okt

TOP2. Szállás.hu: Aktuális témára reflektált a szallas.hu Facebook oldala, hiszen az óraátállítás évek óta megosztja a közönséget. Teljesen mindegy, melyik oldalra állunk a kérdésben, a megosztó témák mindig gyors és intenzív megosztást érnek el, főleg ha a többség a kiposztolt téma mellett áll. Így bár csupán 534 hozzászólás érkezett a témában, több mint 5000 lájk és közel 5000 megosztást ért el a poszt.

top2okt

TOP1. Sport szelet: Alap esetben is szeretjük a Sport szeletet, akkor meg főleg, ha egy karton csokit nyerhetünk. A Sport szelet volt talán az első magyar oldal, amely élt a Facebook új promóciós szabályzatában rejlő lehetőségekkel és a kommentelj-és-nyerj típusú nyereményjátékot egy Amerikában és Nyugat-Európában már hódító tippeld-meg-és-nyerj játékkal turbózta fel. Interakciófokozásból csillagos ötös!

top1okt

Szólj hozzá