2014. jan 21.

Nyugi, azonnal válaszolok...

írta: Klausz.Melinda
Nyugi, azonnal válaszolok...

relaxA nagyi azonnal szívrohamot kap, ha nem válaszolsz neki Facebookon, hogy tényleg ízlett-e a vasárnapi ebéd? Sőt, ha nem írsz, azonnal el is kezd a fejében megfogalmazódni, hogy úristen-az-egyetlen-kisunokámat-biztosan-elrabolták-nekem-meg-kevés-a-nyugdíjam-a-váltságdíj-kifizetésére? Elutazol kisebb időre és kilépsz a Facebook világából és szeretnéd megüzenni a barátaidnak, hogy nem egyszerűen nem érdekel, hogy éppen mit néznek a TV-ben, csak szimplán nem vagy elérhető?

A Rodolfo nevű svéd ügynökség megtalálta a megoldást a problémáidra! A csapat által kifejlesztett Relaxed nevű alkalmazás ugyan karácsony környékére ígért kikapcsolódást, bármikor bevethetjük most is, a Facebookon és Twitteren egyaránt. Ahogyan az alkalmazás neve is sugallja, nyugodtan kikapcsolódhatunk, és magunk mögött hagyhatjuk úgy a közösségi média világát, hogy ismerőseink sem kapnak agyvérzést attól, hogy miért nem válaszolunk a 20. levelükre sem.

Az alkalmazást még csak le sem kell tölteni. Egyszerűen fellépünk az előbb megadott honlapra, kiválasztjuk, hogy Facebookon vagy Twitteren szeretnénk automatikus válaszüzenetet küldeni, majd belépünk az adott profilunkkal. A következő lépés már az automatikus válaszüzenetünk bepötyögése. Utolsó lépésként pedig az aktiválás gombra kattintunk. Ezek után a program mutatja, hogy hány darab válaszüzenetet küldött ki a távollétünk alatt. Miután visszatértünk az alkalmazás egy gombnyomással kikapcsolható.

A használati utasítás egyébként megtekinthető videó formátumban is:

 

Nektek hogy tetszik? Használni fogjátok?

Szólj hozzá