2019. ápr 09.

5 hasznos eszköz kreatívjaid elkészítéséhez

írta: Cs. Krisztina
5 hasznos eszköz kreatívjaid elkészítéséhez

emma-matthews-1296167-unsplash.jpgEgy kampány kreatívja az egyik legfontosabb alappillér a megfelelő konverziószám sikerét illetően. Ezzel találkozik először a felhasználó, és emiatt áll meg a egy pillanatra a görgetés megszokott mechanizmusában - legalábbis, ha megfelelően jó a vizuális tartalom. Nézzünk néhány hasznos és könnyen kezelhető platformot, amelyek megkönnyíthetik az életünket.

  1. Canva

Itt aztán határ a csillagos ég: rengeteg féle és típusú template-t találunk, az e-book borítótók kezdve infografikákon át a közösségi médiás kreatívokig. Ráadásul a használata sem túl bonyolult, és az egyes template-k remekül személyre szabhatóak.

Vannak saját stock fotói, de a saját képeidet és logódat is feltöltheted akár, hogy még inkább a sajátod lehessen a design. Az egyik legnépszerűbb online program, van fizetős és ingyenes része is, de már az ingyenessel is elég jól el lehet boldogulni.

 

  1. Crello

crello.pngA Crellonak több, mint 65 millió képből álló stock fotó gyűjteménye van, és több, mint 10 ezer ingyenes template áll a rendelkezésedre. Ingyenes a regisztráció, ami után rögtön el is kezdheted a képanyagok gyártását az előre betöltött templatekkel. Találsz printekhez és közösségi médiához valókat is, de akár az eseményborítódat is elkészítheted.

 

  1. Animotoanimoto.png

Ha pedig videóra lenne szükséged, itt az Animoto. A képeinkből könnyedén készíthetünk animált video slideshow-kat - az első két hétben ingyen, utána pedig választhatunk, hogy milyen fizetős csomagot szeretnénk. Az alapcsomag több, mint 700 template-t tartalmaz és több, mint 500 zenét.

 

  1. Infogr.am

Szeretnél látványos infografikákat készíteni könnyedén? Akkor az Infogr.am kell neked. Beilleszthetsz táblázatokat, videókat, képeket, körülbelül bármit, amit szeretnél - utána pedig egy klikkel meg is oszthatod, vagy épp beágyazhatpd a blogodba.

Az ingyenes verzió 37+ template-t kínál, de ha váltasz a fizetősre, rögtön 500+-ra változik ez a szám.

 

  1. Lumen5

lumen5.pngKészíts videót a blogposztjaidból, cikkeidből vagy bármilyen hosszabb tartalmadból! Csak töltsd fel a szöveget, válassz néhány képet és zenét, aztán már mehet is a megosztás Facebook-ra vagy bármilyen más platformra.

Az ingyenes verzióval is korlátlan mennyiségű videót készíthetsz, sőt, feltöltheted a saját logódat és fotóidat is. A fizetős verzióval pedig a vízjeltől is megszabadulhatsz.

Rengeteg egyszerűen kezelhető, nem túl drága online eszköz elérhető számunkra, amivel szép és igényes vizuális tartalmakat hozhatunk létre. Kezdjük el felfedezni az “éter” nyújtotta lehetőségeket!

 

 

Forrás: 

https://www.socialmediatoday.com/news/5-low-cost-visual-creation-tools-to-help-improve-your-digital-marketing-eff/546960/

Szólj hozzá

tartalommarketing