2022. sze 24.

A vállalkozás fellendítése Google Digital Workshoppal

írta: tothnikolett
A vállalkozás fellendítése Google Digital Workshoppal

cover-2.jpegHa vállalkozásod fellendítésén vagy újraindításán gondolkozol, akkor a Google oktató felülete aranybánya lesz számodra! Nem baj, ha a rohanó hétköznapok során nem tudsz napokat eltölteni tanulással, hiszen ezen a felületen akár napi 1 órával is sokat tehetsz vállalkozásodért!

A folyamatosan változó gazdasági helyzetet és a vásárlók igényeinek változását nem könnyű követni, de szerencsére rengeteg eszköz áll manapság rendelkezésünkre, hogy felvegyük a tempót.

A Google Digitális Workshop azokat a vállalkozásokat segíti, akik szeretnék megismerni és kihasználni a mai technológia és az internet adta lehetőségeket. Ennek érdekében olyan egyszerű és közérthető online tananyagokat hoztak létre, amelyek fejlesztik és megkönnyítik a vállalkozás életét.

A platform működése

Erre a linkre kattintva érhetőek el az online kurzusok. Az alábbi szűrők segítségével találhatod meg a számodra ideális tananyagot:

  • Kategóriák: „Digitális marketing”, „Karrierfejlesztés”, „Adatok” és „Export” lehetőségek közül választhatsz.
  • Tanfolyam hossza: kiválaszthatod, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre.
  • Tanúsítvány: díjmentes és fizetős opciók is találhatóak.
  • Tanfolyam nehézsége: leginkább „Kezdő” kategóriában érhetők el tananyagok
  • Tanfolyam szolgáltatója: a Google, FutureLearn, Goodwill, HEPA Exportakadémia, OpenClassrooms szolgáltatók közül választhatsz.

11_1.png

A számodra megfelelő kurzust kiválasztva a képzés leírását, részleteit és sajátosságait is megtalálod, ezáltal egy átfogó képet kaphatsz arról, hogy valóban szükséged van-e az adott leckére:

12_1.png

Továbbá azt is megtudhatod, hogy a különböző modulok pontosan mit is rejtenek:

13_1.png

A száraz, szöveges tananyagok helyett a tanulást YouTube videók és különböző tudáspróbák, kvízek színesítik:

14.png

Hoztunk pár érdekes tanfolyamot, amelynek segítségével új ismereted szerezhetsz és fejlesztheted vállalkozásodat: 

Térképezze fel ügyfelei igényeit és internetes viselkedését

15.pngA „Térképezze fel ügyfelei igényeit és internetes viselkedését” tanfolyam 3 modulból áll és mindösszesen 1 órát vesz igénybe. A vállalkozás működésének egyik legfontosabb aspektusa, hogy pontos és világos célokat határozz meg, hiszen célok és a célközönség szegmentálása nélkül a vállalat marketingtevékenysége nehezen tökéletesíthető.

Továbbá ízelítőt kaphatsz a Google Analytics működéséből is, hogyan lehet felhasználói adatokat gyűjteni és kielemezni, hogy később hasznos statisztikákra tehess szert.

Az online jelenlét kiépítése

16.pngA sikeres online vállalkozás indításához és fenntartásához „Az online jelenlét kiépítése” kurzus remek választás lehet, hiszen a következő kérdésekre ad választ:

  • miként építhetsz ki digitális jelenlétét,
  • hogyan használhatod az e-kereskedelmet,
  • hogyan óvhatod meg vállalkozásod a hackerektől,
  • hogyan keltheted fel a környéken a figyelmet.

A digitális marketing alapjai

17_1.png„A digitális marketing alapjai” egy olyan tanfolyam, amely az Interactive Advertising Bureau által akkreditált.

40 óra alatt nagyon átfogó ismeretekre tehetsz szert, hiszen üzleti stratégiával, tartalommarketinggel, display hirdetésekkel, e-kereskedelemmel, e-mail marketinggel, lokális marketinggel, keresőmarketinggel, keresőoptimalizálással, közösségi médiával, videós tartalmakkal és webes optimalizálással kapcsolatos modulokat is tartalmaz.

Vállalkozásának népszerűsítése tartalmakkal

18.pngA díjmentes „Vállalkozásának népszerűsítése tartalmakkal” tanfolyam során megtanulhatod, hogy a social media, a videómarketing és a tartalommarketing hogyan növelheti vállalkozásod ismertségét és online ügyfélkapcsolataid számát.

Oktatóvideókat és könnyen megvalósítható tippeket tartalmaz.

Vállalkozás népszerűsítése online hirdetésekkel

19_2.png„Vállalkozásának népszerűsítése online hirdetésekkel” tananyagban megtudhatod, hogy hogyan kell sikeres marketing és hirdetési stratégiát létrehozni.

Továbbá megismerkedhetsz az alábbi modulokkal is:

  • Display hirdetések használata
  • Kapcsolódás az e-mailen keresztül
  • Hirdetés más webhelyeken
  • Figyelemfelhívás hirdetési keresésekkel
  • Keresési kampányok sikerének fokozása

Ha úgy érzed nem elegendők a Google online kurzusai és szakértő segítségét kérnéd, hogy vállalkozásodból a maximumot hozhasd ki, keresd fel szakértő csapatunkat!

Addig is jó tanulást kívánunk!

Forrás: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/

Szólj hozzá

google marketing oktatás kommunikáció tanfolyam ingyenes workshop vállalkozás képzés kurzus platform közösségi média online kommunikáció digitális jelenlét online jelenlét google digital workshop