2014. aug 22.

Fizetős lesz a Youtube

írta: Klausz.Melinda
Fizetős lesz a Youtube

nexus2cee_image_thumb3Persze senkinek nem kell azonnal szívinfarktust kapnia, természetesen nem az egész csatorna válik fizetőssé, csak lesznek olyan szolgáltatások, amelyeket kizárólag az előfizetők érnek el.

A Google-nek nagyratörő tervei vannak a YouTube-bal és a Google Play Music-kal egyaránt. Úgy gondolják, ha már mindenki ezt a csatornát használja zenehallgatásra, akkor érdemes lehet ezt a vonalat továbbvinni és fizetős extraszolgáltatásokkal bővíteni a kínálatukat. Ennek az ötletnek a hatására születik meg hamarosan az úgynevezett YouTube Music Key szolgáltatás. De mivel is kapunk többet ezzel az alkalmazással?

  • Reklámmentesen hallgathatunk zenét
  • Video nélküli (csak audio) zenelejátszás
  • Offline módban is újrahallgathatjuk kedvenc zenéinket
A mobilos YouTube használatánál már régóta az az egyik legnagyobb kritika, hogy a zenék nem hallgathatók a háttérben, más alkalmazásokat használva. A csak audo lejátszás üzemmóddal ez a kívánság teljesülni látszik.

A Youtube Music Key először 30 napos próbaidőt kínál ingyen mindenkinek, majd havi 10 dollárt kell majd fizetni a szolgáltatás használatáért.

Azt még nem tudni pontosan, hogy a Youtube Music Key mikortól lesz elérhető, ugyanis a Google még nem kezdte meg a tárgyalásokat.

Szólj hozzá