2014. dec 16.

Kedvenc közösségi média oldalad? Megmondjuk, milyen ruha illik hozzád!

írta: Klausz.Melinda
Kedvenc közösségi média oldalad? Megmondjuk, milyen ruha illik hozzád!

divat2014Melyik a kedvenc közösségi média oldalad? És melyik a kedvenc színed, stílusod? Az egyik a másikkal összefügg! Legalábbis Viktorija Pashuta divatfotós szerint. Ő ugyanis megálmodta a közösségi média oldalakhoz kapcsolódó ruhatárakat és stílusokat.

Nem csak a színvilágban merül ki az ötletvilága, hanem minden felülethez külön személyiséget rendelt Viktorija. Elmondása szerint: „Annak ellenére, hogy hasonló szerepet töltenek be a felületek, mindegyiknek megvan a saját karaktere és stílusa. Lehet, hogy ez szubjektív, de pontosan így képzelem el a közösségi oldalakat, ha a képernyőről az utcára lépnének.”

A képeken a Facebook hétköznapi viseletben látható, a Twitter klasszikusban, a Pinterest a kreatív személyként van ábrázolva, a LinkedIn az üzleti stílus képviselője, az Instagram vintage stílusban, a Flickr a művész, a tumblr a lázadó és a Google+ a különc.

Az ötlet egyébként nem újkeletű, 2013-ban készítette első fotósorozatát Victorija, amelyben a különböző böngészők, mint az Internet Explorer, Firefox, vagy a Chrome megelevenedtek nők formájában.

Elmondása szerint ötvözni akarta a divatot az internetes technikával. Ezért is merített ihletett a mindennapos használatban lévő böngészők ikonjaiból. Ez nem csak a színek használatban merül ki, hanem a böngészők technikai tulajdonságait is próbálta ábrázolni a képeken. Az Internet Explorer feltűnő, a Firefox szexi, az Opera elegáns, a Chrome hasznos, a Safari pedig trendi a fotós elképzelései alapján.

divat2013

Nektek mi a véleményetek? Jól ábrázolta a felületeket a fotós?

Szólj hozzá

divat Facebook