2015. jan 20.

Újévi fogadalom? App-pal könnyebb!

írta: Klausz.Melinda
Újévi fogadalom? App-pal könnyebb!

images-for-new-year-2015Az új év kezdetén sokan tesznek fogadalmat, hogy megváltoznak. Sajnos a régi szokásokat viszont nehéz levetkőzni, ezért általában tavaszra már felhagyunk a fogadalmunk betartásával (ha egyáltalán eljutunk addig). Most megpróbálunk segíteni néhány alkalmazással, amikkel könnyebben betarthatóak az újévi fogadalmak.

Leadok x kilót!

Ez talán a leggyakrabban tett fogadalom, mégis a legtöbbször elbukott is. Ebben viszont segíthet a Calorie Counter-MyFitnessPal, amely a többi kalória számlálóhoz képest hatalmas adatbázissal rendelkezik az ételek terén.

Megtanulok egy új nyelvet!

Szintén elég sokan tesznek ehhez hasonló kijelentést újévkor. Soha nem késő megtanulni egy új nyelvet, a Duolingo pedig segít nekünk célunk elérésében. Az app számos rövid, könnyen emészthető leckét kínál, idéntől már kilenc nyelven. Többek között spanyolul, franciául hollandul és portugálul is tanulhatunk.

Többet mozgok!

Itt van a Google Fitnesz! Elég magunkkal vinni telefonunkat, hogy elérjük a sétával, futással és kerékpározással kapcsolatos összes fontos adatot. Lépésszámlálóként is működik. Nike + Training Club kiváló, ha szeretnénk erősíteni idén, de nem engedhetjük meg magunknak a személyi edzőt. Az app több tucat részletes edzéstervet mutat be oktatók és sportolók segítségével, akik pontosan megmutatják, hogy mi a teendő.

Keményebben dolgozok!

A legjobb megoldás erre a tennivalóink felírása. Sokaknak azonban nem válik be, hogy cetliken vagy mobil alkalmazásokon írják fel listájukat, hiszen akkor járnak a legjobban, ha azok ott vannak, ahol a munkájukat is végzik: a böngészőben. Ehhez találták ki ezt a kiváló Chrome-bővítményt is, a Jotot! A böngészőben új oldalt nyitunk és oda pontokba szedve írhatjuk fel aznapi intéznivalóinkat, ha pedig végeztünk, egyszerűen törölhetjük a listát.

Óvatosabb leszek!

Ha még mindig ugyanazt a jelszót használod minden alkalmazáshoz és szolgáltatáshoz, akkor tegyél magadnak egy szívességet, és változtasd meg őket most! A 1Passwrod leegyszerűsíti jelszó létrehozását, így könnyen és biztonságosan használhatunk erős jelszót minden alkalmazáshoz. Mi több, az app szinkronizálja az összes eszközt, így a jelszavak és a fiók adatai is biztonságosan elérhetőek összes számítógépen, okostelefonon és tableten.

Reméljük, hogy ezekkel az alkalmazásokkal kicsit megkönnyítjük a 2015-ös fogadalmak betartását. Sok sikert! :)

Szólj hozzá