2016. jún 29.

Készíts mobiltelefonnal videóhirdetést Youtube-ra 20 perc alatt!

írta: Petneházy.Flóra
Készíts mobiltelefonnal videóhirdetést Youtube-ra 20 perc alatt!

vif.jpgMobillal, egyszerűen, olcsón, gyorsan. – Ezek jellemzik a Youtube Director-t, ami a Youtube legújabb mobilra készített funkciója a videó hirdetés gyártásának megkönnyítésére.

A Youtube Director segítségével mobilról kevesebb, mint 20 perc alatt képes vagy egy kis hirdetést leforgatni, összevágni és kirakni Youtube-ra. De hogyan?

  • A Youtube Director számtalan sablont tartalmaz, ami különböző felépítésű, tartalmú hirdetésekből áll. Ez átveszi az akár órákig tartó ötletelés helyét.
  • Ha kiválasztottad a sablont, egy útmutató leírás, - a rendező - segít a felvételt lebonyolítani. Leírja, hogy mikor milyen kérdésre válaszolj, miről mesélj, mit filmezz.

https://youtu.be/ufI7su3KXng

A Youtube új funkciója hatalmas segítség az olyan vállalkozások számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egyáltalán reklámfilmet készítsenek.  Bármilyen olcsó is egy kivitelezés, ez nem zárja ki egy reklámanyag jó minőségét, a profizmust. Az ötlet a lényeg, legyetek kreatívak, és használjátok az elsők között az új funkciót!

Szeretnél kis költségvetésből videót készíteni? Segítünk, kattints ide korábbi cikkünkre: http://kozossegi-media-mindenkinek.blog.hu/2016/05/20/kis_koltsegvetesbol_videot_igen_a_kozossegi_mediaban

Szólj hozzá