2017. sze 12.

Szenzációs újítások a LinkedIn-en

írta: Vértes Zsuzsanna
Szenzációs újítások a LinkedIn-en


linkedin.jpgA LinkedIn számos újítással rukkolt elő, hogy még izgalmasabbá tegye az oldal használatát, javítsa a közösségi élményt.

Az egyik ilyen újítás, hogy már nem csak egy képet tehetünk közzé egy bejegyzésben, hanem többet is. Miért hasznos ez vállalatok szempontjából? Aki használja a Facebook alkalmazást és annak lehetőségeit, az tudja, hogy ez ott már régóta működő opció. Előnye, hogy részletesebben bemutathatjuk a vállalat életét, eseményeit, átfogóbb képet adhatunk a működésről. Hiszen egy kép felér ezer szóval, akkor sok kép egy egész történetet mondhat
el.


A LinkedIn képes lesz natív videók készítésére, vagyis könnyedén tudunk majd rajta keresztül videót felvenni, és megosztani az egész világgal. Az újítás hasznossága az egyszerűségében rejlik. Nem lesz szükség feltöltögetésre, macerás több lépésből álló feladatokra, közvetlenül a LinkedIn segítségével mehet minden.

Remek hír a következő azoknak, akik az online marketinget kampányként használják, és egyik social media platformjukat összekapcsolják a másikkal, hogy minden felületen elérjék a megfelelő célcsoportot. Eddig nehézséget okozott az, hogy egy LinkedIn cikk megtekintésére alkalmazáson kívül csak úgy volt lehetőség, ha a linkre kattintó bejelentkezik LinkedIn profiljába. Ennek mára vége. A tartalmak a jövőben már bejelentkezés nélkül is megtekinthetővé válnak.

Ne feledjük, hogy a LinkedIn elsősorban szakmai profil létrehozására ideális. Ezért szuper az az újdonság, hogy mostantól úgy szerkeszthetünk cikkeket, hogy a publikálás előtt megadunk néhány embert, akik kvázi lektorálják a bejegyzést. De ugyanez igaz akkor is, ha egy vállalatnál többen kezelik a social appokat, így mindenki hozzáteheti a bejegyzéshez a saját gondolatait, ellenőrizheti, javíthatja a hibákat a publikálás előtt.

Legutolsó újdonság, hogy mostantól letilthatók a kommentek a bejegyzéseknél. Így ha nem akarjuk a kritikusok szópárbajának kitenni a bejegyzést, akkor beállíthatjuk a tiltást, és elkerülhetjük a hozzászólásokkal járó stresszt.

Te melyik újításnak örülsz leginkább?

Szólj hozzá

LinkedIn