2020. sze 21.

5 Facebook posztötlet példákkal, amik segítenek, hogy céged eredményesebb legyen!

írta: K.Klarissza
5 Facebook posztötlet példákkal, amik segítenek, hogy céged eredményesebb legyen!

cover_2.jpegKíváncsi vagy arra, hogyan tudnád a legtöbbet kihozni céged Facebook posztjaiból? Mielőtt belevetnénk magunkat a fizetett hirdetésekbe, célszerű kipróbálnunk minden olyan lehetőséget, amivel organikusan tudunk elérni nagy sikereket.

1. Aranyos állatok

Mindenki szereti megosztani és látni az aranyos, és sokszor vicces állatokról készült képeket - ez is az oka sok közösségi platform sikerének. Használd tehát bátran a posztjaidban! Ugye Téged is megmosolyogtat az alábbi bejegyzés?
1_7.png

2. Céggel kapcsolatos hírek

Azok az emberek, akik követnek Téged a Facebook-on, minél több mindent szeretnének Rólad tudni. Tartsd naprakészen ezeket a felhasználóidat és mutasd be posztjaidban az újdonságokat: új munkatársak, új kampányok, új termékfejlesztések és minden mást, ami hírértékű.

2_5.png

3. Utalj a napokra!

Tudod, hogy mely napokon a legnagyobb az elérés a Facebookon? Hétfő és péntek. Tudod miért? Mert ezek azok a napok, amikor általában senki nem szeret dolgozni és napközben is sokan lógnak a Facebookon.

3_5.png

4. Receptre fel!

Vállalkozástól függően a különféle receptek nagyon jól működhetnek céged Facebook oldalán, hiszen értéket biztosítsanak követőidnek. A recepteket ráadásul feldobhatod egy-egy érdekes történettel, vagy elárulhatsz izgalmas információkat az alapanyagról, ahogy azt a mellékelt példában is látod. Ha módodban áll, akár egy gyors és egyszerű videót is készíthetsz belőle, amivel még nagyobb elérést és interakciót válthatsz ki!

4_3.png

5. Teremts értéket!

A szórakozás és az inspiráció mellett értéket kell nyújtani Facebook követőid számára. A legjobb módszer erre az, ha írsz egy blogcikket egy hasznos témáról, cselekvésre kész útmutatókat készítesz, és egy posztként belinkeled ezek elérhetőségét. Ezeket az útmutatókat célszerű a lehető legegyszerűbbé tenni, és akár vizuális tartalommá, videóvá is alakítani.

5_2.png

 

Forrás: https://blog.wishpond.com/post/115675437465/what-to-post-on-facebook

Szólj hozzá

poszt tipp bejegyzés ötletek tippek bejegyzések posztok posztolás