2023. jan 11.

Így érj el több embert! - 6 módszer az Instagram algoritmusának kijátszására...

írta: K.Klarissza
Így érj el több embert! - 6 módszer az Instagram algoritmusának kijátszására...

  cover_4_3.jpgHa javítani szeretnénk profilunk Instagram helyezését, a legjobb, amit tehetünk, ha minél több interakciót (lájkolást, megjegyzést, mentést és kattintást) hajtunk végre.

Ebben a cikkben mutatunk hat módszert, mellyel növelhetjük profilunk és bejegyzéseink rangsorolását az Instagramon, ami elősegíti, hogy új felhasználókhoz jussunk el.

1. Instagram Reels tartalmak készítése

Az Instagram Reels tartalmakat továbbra is erőteljesen népszerűsíti az Instagram a teljes alkalmazásélményben. Ráadásul az Instagram Felfedezés oldalán is kétszer több Reels tartalmat mutatnak meg a felhasználok számára, így a növekedés egyik fő taktikája ezek használata.

 2. Több interakció kiváltása az Instagram Story matricák segítségével

...
Tovább Szólj hozzá

tartalom történet feed story inspiráció ötletek tippek történetek sztorik tanácsok algoritmus insta posztolás hogyan csináld Tartalommarketing instagram algoritmus instagram reels Instagram posztok Instagram stories Instagram feed

2023. jan 10.

Így mutasd be csapatodat követőidnek! - PÉLDÁKKAL

írta: Sáringer Viktória
Így mutasd be csapatodat követőidnek!  - PÉLDÁKKAL

pexels-fox-1595387.jpgAz alkalmazottak bemutatása a nagyközönségnek hatékony eszköz a toborzáshoz, a márkamenedzsmenthez és az alkalmazottak bevonásához is. Nagyon fel tudja dobni a közösségi média kommunikációt és felpörgetheti az eléréseket is. Ebben a cikkben részletezzük, miért.

Azonban egy kis tervezés szükséges hozzá, hogy megfelelő tartalmakat hozhass létre a projekthez. Ha nem csupán egy-egy bejegyzést tervezel, hanem egy egész sorozatot, akkor több kérdést is meg kell fontolnod a végrehajtás előtt.

Mielőtt belevágsz, a következőket gondold át:

Mi a célod?

Mit szeretnél elérni azzal, hogy bemutatod követőidnek a csapattagokat? Csak márkajelenlétet szeretnél és egy kicsit szebb számokat látni a követőknél és a kedveléseknél a ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom bejegyzés inspiráció ötlet kollégák csapat tanácsok példa példák posztok posztsorozat posztolás hogyan csináld tartalommarketing posztötlet

2023. jan 07.

Hozz ki többet közösségi média felületeidből elemzéssel!

írta: Sáringer Viktória
Hozz ki többet közösségi média felületeidből elemzéssel!

client-ga0adc9c5b_1280.jpgMegkérdezhetünk bárkit, aki egy kicsit is beleásta magát a közösségi média marketing témakörébe és biztosan fogunk olyan tanácsot kapni, hogy figyeljük a visszajelzéseket, kövessük az elemzéseket, statisztikákat és a mérőszámok fényében módosítsunk stratégiánkon, tökéletesítsük kommunikációnkat. Ez már így sem hangzik egyszerűnek, a valóságban pedig bizony nem is könnyű értelmezni a különböző mérőszámokat és mutatókat.

Lehet, hogy hozzászólásaid és kedveléseid hónapról hónapra szaporodnak, és az új kampány hashtag-ét több mint 1000 alkalommal használták már a követők, de mégis mit jelentenek ezek a számok? És ha már megfejtetted, pontosan mit is jelentenek ezek a visszajelzések, hogyan tudod az előnyödre ...

Tovább Szólj hozzá

történet adat analitika elemzés számok adatok kpi kontextus elemzések mutatók történetmesélés teljesítménymutató mérőszámok kvantitatív adattörténet közösségi média marketingt

2023. jan 06.

Miért mutasd be csapatodat követőidnek?

írta: Sáringer Viktória
Miért mutasd be csapatodat követőidnek?

pexels-jopwell-2422290.jpgA márkád sokkal több, mint egy logó, szlogen vagy reklámkampány. Azok az emberek határozzák meg, akik szorgalmasan, a hattérben dolgoznak azon, hogy minden gördülékenyen menjen. Enélkül nem lehet sikeres egyetlen cég sem. Azonban néha jó, ha nem csak Te vagy tisztában alkalmazottaid értékével, hanem a közönségnek is bemutatod, kik a csapattagok. Ez egy izgalmas tematika, amivel akár egy bejegyzéssorozatot is létrehozhatsz.

Emeld ki azokat az alkalmazottakat, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a márka kialakításában. Például ki felel az új koncepciókért? Kinek a nevéhez kapcsolódik a közönség kedvenc terméke? Kivel beszélnek, ha az ügyfélszolgálatot hívják?

Engedd meg, hogy az emberek megismerjék márkád emberi oldalát! A ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom inspiráció ötletek csapat kolléga alkalmazottak közösségi média csapattagok követők céges kommunikáció tartalomötlet

2023. jan 05.

Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk! - PÉLDÁKKAL III. rész

írta: Sáringer Viktória
Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk!  - PÉLDÁKKAL III. rész

jason-goodman-bzqu01v-g54-unsplash.jpgA közösségi médiába való tartalomgyártásnak vannak könnyebb és nehezebb pillanatai. Egyszer csak jön az ihlet és rengeteg új, friss, kreatív tartalommal tudunk előállni – máskor pedig csak nézzük a monitort és agyalunk, de semmi jó nem jut eszünkbe.

Cikksorozatunkban most az ilyen alkotói válságokra igyekszünk megoldást nyújtani és pár érdekes ötlettel és példával inspirációt adni.

Az első és második részben már megnéztünk néhány remek tippet, most még ezt a gyűjteményt egészítjük ki. Ha most úgy érzed, nincs szükséged ezekre a tippekre, mentsd le gyűjteményünket arra az esetre, ha Te is kifogynál az ötletekből.

Kezdjük is!

A köszönet követőidnek is jár!

7_1_3.pngAz elköteleződések, a követők és a ...

Tovább Szólj hozzá

történet ötletek tippek történetek sztorik tanácsok cikksorozat hogyan csináld Stories Instagram stories példákkal

2023. jan 05.

Hogyan működik valójában az Instagram algoritmusa? II. rész

írta: K.Klarissza
Hogyan működik valójában az Instagram algoritmusa?  II. rész

pexels-cottonbro-studio-5053851.jpgAz Instagram folyamatosan módosítja az algoritmusokat, hogy a legjobb élményt nyújthassa az alkalmazások felhasználóinak szerte a világon.

A blogcikk első részében végig mentünk azokon a változásokon, melyek 2022-ben történtek az Instagram algoritmusával, majd megnéztük, hogyan működik az algoritmus a hírfolyambejegyzéseknél és mi alapján történik a posztok rangsorolása. Ha lemaradtál erről a részről, kattints ide!

Most pedig folytassuk a sort a Reels és Story tartalmak, valamint a Felfedzés oldal algoritmusával.

Mely elköteleződések a legfontosabbak az Instagram algoritmus szempontjából?

Az elkötelezettség kulcsfontosságú, különösen, ha az Instagram algoritmusáról van szó, mely figyelembe veszi, hogy egy felhasználó ...

Tovább Szólj hozzá

feed story inspiráció ötletek algoritmus 2023 insta 2022 közösségi média posztolás hogyan csináld

2023. jan 04.

Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk! - PÉLDÁKKAL II. rész

írta: Sáringer Viktória
Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk!  - PÉLDÁKKAL II. rész

brooke-cagle--uhvrvdr7pg-unsplash.jpgCikksorozatunkban a közösségi média marketing egyik legtrendibb funkcióját vizsgáljuk meg közelebbről. Ez pedig nem más, mint a történetek. Ezek a 24 óráig látható, gyors, kreatív és izgalmas tartalmak sokak kedvencévé váltak és bizony marketing szempontjából sem vehetjük őket félvállról.

Az első részben már röviden átvettük, miért is érdemes történeteket posztolnunk és megnéztünk néhány egyszerű, de kreatív ötletet, milyen posztokkal érhetnek el sikereket a vállalkozások az Instagramon. Ebben a részben további tippeket és ötleteket osztunk meg, milyen sztorikat hozhatsz létre, hogy kiemeld márkád a többi közül!

Vágjunk is bele:

Oszd meg a jó véleményeket!

A valódi vásárlói vélemények számítanak – ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom történet ötletek sztori tippek történetek tanácsok stories hogyan csináld tartalommarketing példákkal

2023. jan 03.

5 veszély, ami leselkedik gyerekeinkre a közösségi médiában

írta: K.Klarissza
5 veszély, ami leselkedik gyerekeinkre a közösségi médiában

pexels-jessica-lewis-creative-4200824.jpgA tinédzserek és a gyerekek mostani generációja úgy nőtt fel, hogy a közösségi média könnyen elérhető számukra. Sajnos, mivel sokkal nagyobb arányban használják, mint az előző generációk, a függőség kialakulása is egyre nőtt.

Az alábbi cikkben megvizsgáljuk a közösségi média tinédzserekre vonatkozó 5 veszélyét.

1. Nyomás a hét minden napján, 24 órában

A közösségi médiát manapság az okostelefonon lévő alkalmazásokon keresztül könnyen elérhetjük bárhol és bármikor. A képernyőn folyamatosan felvillanó értesítések emlékeztetnek arra, hogy mostantól bárkivel kapcsolatba léphetünk a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ez egy veszélyes ideált teremthet egy tinédzser számára, mivel nyomást érez arra, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

tinédzserek szülőknek gyerekvédelem internetbiztonság internetfüggőség Z generáció internet biztonság gyerekek a neten

2023. jan 03.

Mit csinálj Instagram kedvelések vásárlása helyett?

írta: Sáringer Viktória
Mit csinálj Instagram kedvelések vásárlása helyett?

paul-felberbauer-idnobu5k_80-unsplash.jpgTöbb mint 2 milliárd havi aktív felhasználójával az Instagram hatalmas lehetőséget kínál a hirdetők számára. Ugyanakkor több mint 200 millió vállalkozás forgalmazza termékeit a platformon. Ahhoz, hogy kitűnj a versenytársak közül, csábító lehet Instagram követők és kedvelések vásárlása.

Valljuk be, mindannyian hiúak vagyunk annyira, hogy szeretnénk nagy számot látni az Instagram profilunkon a követőszámnál. Hiszen ez is mutatja, mennyire népszerűek vagyunk – ugye?

Manapság a követő és kedvelés vásárlás rettentően egyszerű – költs egy kis pénzt és máris nő a követőbázisod, máris jobban mutatnak a lájkok a tartalmak alatt. Azonban ez semmi más, mint látszat. Ebből nem lesz valós konverzió, tényleges kattintás, ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom stratégia organikus követők posztolás Insta kedvelések fake profil vásárolt like vásárolt kedvelések

2023. jan 02.

Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk! - PÉLDÁKKAL I. rész

írta: Sáringer Viktória
Mit posztolj az Insta történetekhez? Segítünk!  - PÉLDÁKKAL I. rész

brooke-cagle-xcgh5_-qixc-unsplash.jpgManapság már szinte mindenki ismeri a történeteket: ezek 24 óráig elérhető, általában álló helyzetű, rövid tartalmak. Használhatjuk őket a Facebook-on, Instagramon, LinkedIn-en vagy a YouTube-on. Márkaként is érdemes sztorikat megosztani, mert bizony vannak felhasználók, akik már meg sem nézik a feed-et, csak a történeteket pörgetik át.

Most ötleteket gyűjtöttünk, milyen Instagram történetekkel érhetsz el sikereket!

Miért érdemes sztorikat használni?

Csak hogy pár fontos okot említsünk:

  • kapcsolatba léphetsz közönségeddel,
  • megmutathatod kreativitásod és márkád személyiségét,
  • vannak interaktív lehetőségek és
  • olyan felhasználókhoz is eljuthatsz, akik csak a sztorikat használják.

A SproutSocial egy ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom történet inspiráció ötletek sztori tippek tanácsok stories cikksorozat hogyan csináld tartalommarketing tartalomötletek példákkal közösségi média tartalom

süti beállítások módosítása