2023. dec 07.

Innováció és AI: A jövő termékfejlesztése

írta: Kocsis Szandi
Innováció és AI: A jövő termékfejlesztése

axe1.jpgAzt már szinte mindenki tudja, hogy mesterséges intelligenciával csodás dolgokat tudunk véghez vinni akár percek alatt. Generálhatunk szövegeket, slágereket írhatunk segítségével és megvalósíthatjuk elképzeléseinket kép formájában például a Dall-e segítségével, de persze ez nem minden.

Biztosak vagyunk benne, hogy évekkel ezelőtt Te sem gondoltál volna arra, hogy a mesterséges intelligencia ennyi mindenre képes lesz, pláne, hogy mostantól akár a szaglásunkkal vagy egyéb más érzékszervünkkel is összefügghet az AI. Ugyanis a mesterséges intelligencia segítségével az AXE csapata előrukkolt egy új illattal.

Az AXE szakemberei, megalkotói a mesterséges intelligencia segítségével 46TB adatot vizsgáltak meg és mintegy 3,5 millió ...

Tovább Szólj hozzá

marketing design ai innováció mi fejlesztés termék tervezés termékfejlesztés mesterséges intellingencia

2023. dec 05.

Minden, amit tudnod kell az Instagram hashtagekről II. rész

írta: K.Klarissza
Minden, amit tudnod kell az Instagram hashtagekről II. rész

cover_3.pngAz Instagram hashtagek használata továbbra is az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy több figyelmet és elköteleződést érj el a platformon.

Előző cikkünkben kifejtettük, hogyan működnek az Instagram hashtagek, milyen előnyeik vannak, melyek a legnépszerűbb hashtagek jelenleg és azt is megnéztük, hány hashtageket ajánlott alkalmazni egy-egy bejegyzésnél.

Ha lemaradtál róla, IDE kattintva tudod elolvasni!

A cikk második részében megnézzük a hashtagek különböző típusait, ötleteket adunk ahhoz, hogyan találd meg a számodra leginkább releváns hashtageket és azt is megtudhatod, hogy a hashtageket hogyan tudod a kedvelések növelésére használni.

Melyek az Instagram hashtagek különböző típusai?

Mielőtt hashtageket ...

Tovább Szólj hozzá

tipp kulcsszó címke tippek tanácsok közösségi média hashtag posztolás hashtag marketing hashtagek hashtag stratégia közösségi felületek

2023. dec 04.

Minden, amit tudnod kell az Instagram hashtagekről I. rész

írta: K.Klarissza
Minden, amit tudnod kell az Instagram hashtagekről I. rész

cover_1.pngAz Instagram hashtagek használata továbbra is az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy több figyelmet és elköteleződést érj el a platformon

Hány hashtaget érdemes vajon használni? Melyek a hashtagek különböző típusai? Milyen trendek vannak jelenleg? A feliratokban vagy a kommentekben szerepeljenek?

Mindezekre a kérdésekre és még sok más érdekességre is választ adunk az alábbi Instagram hashtagekről szóló kétrészes cikkünkben.

Hogyan működnek az Instagram hashtagek?

1_12_1.pngAz Instagram hashtagek használata alapvetően a tartalmak címkézésére és kategorizálására szolgál. Segítenek, hogy a bejegyzéseid eljussanak a releváns felhasználókhoz. Továbbá referenciaként is szolgálnak az Instagram algoritmusához, így kategorizálhatod a ...

Tovább Szólj hozzá

marketing közösségi média hashtag hashtag marketing hashtagek instagram algoritmus Instagram feed hashtag stratégia

2023. nov 30.

Módszerek, hogyan alakíts ki jobb közösségi média jelenlétet!

írta: Sáringer Viktória
Módszerek, hogyan alakíts ki jobb közösségi média jelenlétet!

blog_5.pngEbben a cikkben olyan hatékony módszerekről lesz szó, amelyek segítségével kiemelkedő és hatékony lehet a közösségi média jelenléted. A közösségi média egyre fontosabbá válik mind az egyének, mind pedig a vállalkozások számára. A jól megtervezett és megfelelően kezelt közösségi média jelenlét pedig lehetővé teszi a márkáknak, hogy közelebb kerüljenek közönségükhöz, építsék és erősítsék a kapcsolatot velük, valamint növeljék az online láthatóságukat és hitelességüket.

Vágjunk is bele, milyen módszerekkel javíthatsz jelenlegi jelenléteden!

Tartalomnaptár

Ez egy hatékony eszköz a közösségi média tartalmak tervezésére és ütemezésére. Ha könnyedén nyomon tudod követni a tartalmi témákat, kampányokat ...

Tovább Szólj hozzá

marketing poszt tartalom hirdetés videó ötletek információ értékesítés automatizálás érték tanácsok alkalmazások vizuális képgaléria jelenlét vizualitás közösségi média posztok alkalmazásfejlesztés automatizáció carousel Instagram megbízható forrás chatbot tartalomformátum vizuális tartalom közösségi felületek tartalomnaptár információátadás

2023. nov 28.

Alkalmazkodj a közösségi média új korszakához!

írta: Sáringer Viktória
Alkalmazkodj a közösségi média új korszakához!

blog_26.pngA közösségi média egyszerű kommunikációs eszközből erőteljes marketing platformmá változott az elmúlt években. Az iWiW kezdeteitől a TikTok felemelkedésén át a Threads bevezetéséig a márkáknak mindig is alkalmazkodniuk kellett ehhez a folyamatosan változó környezethez. Ennek következménye az is, hogy a közösségi média és a felületeken történő marketing törekvések új munkákat is szükségessé tettek, mint például a közösségi média menedzser, a chatbotért felelős szakember, az online tartalommarketinges vagy a hirdetéskezelő.

A közösségi csapatok felelőssége jelentősen bővült és bizony feladatokból sincs hiány, hiszen naprakésznek lenni a mai folyton változó online térben szinte már önmagában egy külön munkakör. Ez ...

Tovább Szólj hozzá

valóság ötletek tippek hitelesség történetek márka szórakoztató formátum történetmesélés TikTok újgenerációs felületek

2023. nov 27.

Gyorsítsd fel a szakdolgozat írását mesterséges intelligenciával!

írta: Kocsis Szandi
Gyorsítsd fel a szakdolgozat írását mesterséges intelligenciával!

szakd.jpgAz egyetemen töltött éveid vitathatatlanul a legszebb, legtartalmasabb időszakot jelenthetik az életedben. Az első pár év tapasztalatából is tudjuk, hogy a vizsgaidőszakon és zh időszakon kívül nagyon önfeledt, boldog, kiegyensúlyozott időszak, amikor azért többségében ráérsz egy-egy óra után beülni valahova szaktársaiddal.

Na, de aztán jön a mumus! A szakdolgozat megírása elsőre mindenki számára félelmetes lehet, de céljaink és diplománk megszerzése érdekében muszáj valahogy túlesnünk rajta. Biztosan sokan ismeritek azt az érzést, amikor elérkeztek az utolsó 2 félévhez az egyetemen és közlik veled, hogy most már itt az idő, el kell kezdeni megírni a ,,nagy művet”.

Őszintén! Hányan halogattátok már a szakdolgozat ...

Tovább Szólj hozzá

tartalom szövegírás segítség ai hivatkozás szakdolgozat szöveg mi írás esszé professzinális tartalomgyártás tartalommarketing mesterséges intellingencia

2023. nov 23.

Black Friday, amikor az akciókért az emberek bármire képesek – szó szerint!

írta: Sáringer Viktória
Black Friday, amikor az akciókért az emberek bármire képesek – szó szerint!


blog_48.pngEz a külföldről átvett dolog már pár éve rendszeresen megjelenik hazánkban is november tájékán, azonban a legtöbb esetben össze sem lehet hasonlítani a hazai leárazásokat, fekete hónapokat vagy akár egész hetes fekete pénteki akciókat a külföldi verzióval. Ugye mindenki látott már olyan videót, ahol egymást taposták az emberek, hogy elsőként jussanak be a boltba? Hogy már akár egy nappal korábban beállnak a sorba, hogy ne maradjanak le a legjobb fogásokról? Most egy kicsit a Black Friday hagyományát és evolucióját tekintjük át a nagy nap, vagyis november 24. előtt.

Mi az a Black Friday?

A Black Friday az Egyesült Államok hálaadás ünnepét követő napra utal, amelyet november negyedik csütörtökén ünnepelnek. Ez a különleges ...

Tovább Szólj hozzá

marketing kampány hirdetés hirdetések akció ajánlatok célzás black friday feketepéntek közösségi média hirdetés

2023. nov 22.

Neked is szenvedélyed az utazás? Az AI segít a tervezésben!

írta: Kocsis Szandi
Neked is szenvedélyed az utazás? Az AI segít a tervezésben!

blog_41.pngBiztosan tapasztaltad már azt a problémát, hogy utazásaid során minden nevezetességet, különlegességet fel szeretnél fedezni, de egyszerűen csak telnek a napok és úgy érzed, hogy nem sikerült kihasználnod a rendelkezésedre álló időt. Ebben nagy segítségedre lehet a Trip Planner AI , amely segítségével elkészítheted a számodra legtökéletesebb útvonalat, fejlett algoritmusok segítségével csupán pár perc alatt. Ki tudod választani a megtekinteni vágyott látnivalókat, étkezési és szállás preferenciáidat és ezek alapján az AI legenerálja a számodra tökéletes utazási tervet.

Ugye milyen jól hangzik?

Most nézzük meg lépésről lépésre a ,,tervezés” szakaszát.

1. Döntsd el, hogy pontosan hova, melyik városba szeretnél ...

Tovább Szólj hozzá

utazás ai mi tervezés mesterséges intellingencia

2023. nov 21.

Honnan indulhatott a mesterséges intelligencia?

írta: Kocsis Szandi
Honnan indulhatott a mesterséges intelligencia?

ai_tortenete.jpgGondolkodtál már azon, hogy a mesterséges intelligencia vajon mióta is része az életünknek?
Napjaink egyik legmeghatározóbb, legfeltörekvőbb fogalma a mesterséges intelligencia. Biztosak vagyunk benne, hogy szinte mindenki hallott már róla, de nem tudjuk pontosan, hogy mi is ez és honnan is ered. 

A mesterséges intelligencia (AI: Artificial intelligence) alatt tulajdonképpen a gépek azon tulajdonságát, hasonlóságát értjük, melyek az emberhez hasonló képességek elsajátítását jelentik, mint az érvelés, tanulás, tervezés, kreativitás, döntés hozatal, tapasztalatokból való tanulás, tehát lényegében olyan feladatok ellátását jelenti, melyhez alapvetően emberi intelligenciára lenne szükség .

Kiindulási pontja:

A mesterséges ...

Tovább Szólj hozzá

internet hasznos ai mi érdekesség közösségi média mesterséges intellingencia

2023. nov 17.

Még mindig megéri a Facebook-on hirdetni?

írta: Sáringer Viktória
Még mindig megéri a Facebook-on hirdetni?

blog_1.pngFolyamatos változás, új trendek, újgenerációs platformok és egyre nagyobb közösségi média felhasználói bázis. Jogosan merülhet fel a kérdés a márkáknál és a marketingeseknél, hogy megéri-e még a Facebook-on hirdetni, vagy érdemesebb inkább teljes mértékben áttérni az új social media felületekre. Érdekes kérdés, hogy miért csökken az organikus elérés, hogyan szerezhetünk nagyobb elköteleződést vagy mi a helyzet jelenleg a videókkal a platformon.

Minderre kitérünk cikkünkben!

Néhány statisztikai adattal segítünk, hogy a legtöbbet hozhasd ki Facebook stratégiádból!

A Facebook hirdetések átlagos átkattintási aránya (CTR) 0,90%

Egy WordStream tanulmány szerint a Facebook hirdetések átlagos CTR-je 0,90%. Az ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása