2013. aug 05.

Ismerkedj strandon a Facebook Graph Search segítségével!

írta: Klausz.Melinda
Ismerkedj strandon a Facebook Graph Search segítségével!

No meg védd meg adataidat a Facebook Graph-tól! ;)

strand.jpgElőször is nézzük meg, ki van lent a strandon! A Graph Search mindent tud rólunk, amit nem szégyellünk megmutatni nyilvánosan. Ezek az adatok a korábbi keresőtől eltérően ráadásul könnyűszerrel rendszerezhetők és egyéni érdeklődésünknek megfelelően olyan adatokhoz is juthatunk, amelyek akár az ismerkedést is megkönnyítik.

A Graph search első lépésében kíváncsiak voltunk arra, kik check-ineltek be a Palatinus Strandra. Figyelem! A bejelentkezés lehet, hogy korábban volt a jelenlegi időpontnál, de legalább egyszer már ott járt az illető! A kulcsszó: People who checked in at Palatinus Strand. De ugyanígy meg lehet nézni pár nap múlva pl. a Sziget Fesztiválra is, vagy bármilyen más helyszínre :)

Ezt követően beállítottuk az életkort és a párkapcsolati státuszt és hoppá, máris itt vannak az elérhető, egyedülálló csajok, akiknek a nyilvános fotóit, érdeklődési körét is megtudhatjuk.

strand2.jpg

A Graph Search jó eszköz, azonban ha valaki nem figyel oda adatai védelmére, ilyen könnyen leszűrhető konkrét információkkal, érdeklődésekkel. Ezekre építve az ismerkedést akár könnyen behálózható bárki, hiszen megismerjük a szokásait, érdeklődését, kedvenc helyeit….

Ha nem szeretnéd, hogy adataidat ilyen könnyen visszakeresse más, a nyilvános megosztások körét szűkítsd legalább az ismerőseidre. Ha teheted, oszd meg mással is az információt az alábbi lájk megnyomásával!

Szólj hozzá

veszély Facebook graph search