2014. már 04.

Ember és egyéb állatfajták az Instagramon

írta: Klausz.Melinda
Ember és egyéb állatfajták az Instagramon

 

instagramTudtad, hogy körülbelül hetente 5 millióan csatlakoznak az Instagram táborába? Ahogy a horoszkóp alapján is megkülönböztetnek 12 típust a 6 milliárdból, így ezeket a felhasználókat is 10 csoportba sorolta a Mashable. Nézzük is meg!

 

 

1. A kajás

 

Elég gyakori jelenség. A kajás arról ismerhető fel, hogy minden egyes ételéről képet készít. Fizetésének 80%-át valószínűleg éttermekben költi el.

 

2. A latte művész

 

Minden nap a saját lattéját fotózgatja és azzal „örvendeztet” meg másokat. Napokat nem alszik a rengeteg koffein miatt, de arra még mindig van energiája, hogy megtalálja a művészetet egy-egy kávéhabban.

 

3. A pár

 

Ők el sem tudják képzelni a másik nélkül a világot, így az Istagramra is csak közösen tudtak regisztrálni. Általában csak romantikus, ölelkezős képeket tesznek fel magukról.

 

4. Az utazó pár

 

Párizs, Rio de Janeiro, Szingapúr, Disney Land – ők mindig úton vannak. Vajon honnan lehet ennyi pénzük, hogy állandóan nyaralnak? Talán a Google-nél dolgoznak? Vagy övék a Google? Utáljuk őket tökéletes megjelenésükért és meseszerű életükért.

 

5. A kínos gyerekképeket feltöltögető

 

Ezt a kategóriát azért szeretik többen, mert ez legalább szórakoztató és vicces tud lenni. Ez a típus soha nem tudja megunni a régi ciki képeket magáról.

 

6. A törzsutas

 

Ő az, aki fél életét repülőgépen tölti és kihagyhatatlannak tartja, hogy megosszon fotókat egy-egy ilyen repüléséről. Elárasztja az internetet fentről készült városfotókkal és persze ott vannak az elmaradhatatlan képek a gép szárnyáról.

 

7. A szelfi-lányok

 

Általában a tükör előtt találjuk őket, amint éppen magukat fényképezgetik, mert vettek egy új ruhát, vagy éppen buliba indulnak. A legrosszabb, hogy ugyanazt az arcot vágja mindegyik képen.

 

8. A bűnösök

 

Drogok, fegyverek illegális orvvadászat… főként ezekről oszt meg képeket. Valószínűleg nem valós e-mail címmel és névvel regisztrált.

 

9. A kutyás/macskás lányok

 

Mit is mondhatnánk? Ezek a lányok tényleg imádják a kis házi kedvenceiket. Csak nehogy belőlük legyenek az idős hölgyek, akik 9 macskával élnek magányukban…

 

10. A hidak szerelmesei

 

Nem tudjuk, hogy ők a hidakon dolgoznak, vagy éppen a híd alatt laknak, de a létező összes szögből van képük a kedvenc építményükről.

 

Nézzetek jól körül, mert ezek a típusok bárhol előfordulhatnak, családban, barátok között is, vagy akár magadra is ismerhettél.

 

 

Tudtok még ezeken kívül valamilyen típust?

Szólj hozzá