2014. dec 16.

Appra magyar!

írta: Klausz.Melinda
Appra magyar!

appra_magyar_logo1Az eNET 2014 októberi online statisztikái szerint a 18 éven felüli internet-felhasználóknak már 60%-a rendelkezik okostelefonnal, és 23%-nak van táblagépe is. Mindezek után elmondható, hogy nem kis üzlet lehet a telefonokra való alkalmazásfejlesztés hazánkban sem.

Ebben látnak fantáziát az Appra http://kozossegimedia.cafeblog.hu/wp-admin/post-new.phpmagyar! nevű verseny szervezői is. Az első Appra magyar! alkalmazásfejlesztő versenyen 2013-ban a több mint 160 benevezett alkalmazás vett részt.

Az Év Alkalmazása és a Közhasznú kategória győztese a több mint 6000 állomást tartalmazó iMenetrend vasútimenetrend-kereső applikáció lett. Az Üzleti kategóriában a „Jószaki” szakemberkereső applikáció, az Életmód kategóriában pedig az ingyenes „MinDigTV” alkalmazás vitte el az első helyet. A Játék kategóriában két alkalmazást is díjaztak, egyrészt a „FilmDrops” applikációját, amelyen keresztül az interaktív filmsorozat nézhető, valamint a „Sightert”, amivel a városok nevezetességeit kereshetjük meg játékos formában. A közönségdíjas applikáció a „Traffi Hunter” traffipaxjelző lett.

Idén 4 kategóriában adhatják be pályázataikat a versenyzők december 31-ig:

  • Kereskedelmi
Vásárlási, fizetési lehetőséget tartalmazó és az egyéb offline vagy online vásárlási folyamatot támogató funkcióval ellátott alkalmazások.
  • Üzleti
Az üzleti, vállalati munkát, munkafolyamatokat támogató vagy megvalósító appok kategóriája.
  • Életmód
A hétköznapi életünket megkönnyítő, hasznos, érdekes fejlesztések.
  • Szórakozás
A „haszontalan” appok kategóriája. Minden, ami a szórakozás céljából készül.

Innen szemezgethettek a 2014-es eddig beküldött alkalmazások közül:

https://appramagyar.hu/appok/

Ha pedig van egy igazán jó alkalmazásod, akkor még nem késő jelentkezni sem! Hajrá!

Szólj hozzá

verseny alkalmazás