2016. júl 22.

Tűnj ki a snapchatelő tömegből!

írta: Petneházy.Flóra
Tűnj ki a snapchatelő tömegből!


snapchat.pngFent van a márkád Snapchat-en, de valami még nem az igazi? Szeretnéd felfedezni az összes funkcióját, lehetőségét, amit magában rejt az alkalmazás? Ebben a cikkben a Social Media Examiner 6 egyszerű tippjét olvashatod, amivel még jobban személyre szabhatod márkád jelenlétét.


#1 Használj különböző színárnyalatokat!

Lehet, hogy már hozzászoktál ahhoz a színhez, amit a Snapchat alapértelmezett állapotában felajánl neked, amikor egy kép összefirkálásáról van szó. De tudtad, hogy pár ujjhúzással az összes létező árnyalatot használhatod, beleértve a feketét és a fehéret is?


#2 Szabd testre a betűméretet és színét!

Az előző példához hasonlóan, merd változtatni a szöveg méretét és színét, úgy, hogy a leginkább azonosuljon márkánkkal és az üzenettel. Miután megírta a szöveget, kattints a T szimbólumra, hogy megnöveld a betű méretét. Majd kattints a szövegre, ahol felajánlja a szín változtatásának lehetőségét, és kész is.

#3 Kombináld a filtereket!

A kép elkészítése után a képernyő jobbra, vagy balra húzása segít a filterek lapozásában. Ha kiválasztottad a megfelelő filtert, tartsd rajta az egyik újadat és a másikkal húzd el a képernyőt, így még egy filterrel tudod kombinálni az előzőt!

#4 Közelíts!

Ez a funkció is roppant egyszerű, mégis sokan megfeledkeznek róla. Amikor rögzíted a videót, fókuszálj a kép lényegére, játssz a zoom funkcióval. Ezzel a trükkel hosszabb ideig tarthatod a képernyő előtt követőidet.

#5 Adj zenét a felvételekhez!

Zene hozzáadása a felvételhez, most könnyebb, mint valaha. Ha van egy kedvenc dalod, ami igazán a videód alá illik, töltsd be a dalt a telefonodon például iTunes, Spotify segítségével, amikor elindítod a felvételt a dal automatikusan folytatódni fog a háttérben.
Ennél a funkciónál ne hagyd figyelmen kívül a szerzői jogokat!

#6 Használj 3D-s matricákat!

A 3D-s matricák segítségével még szórakoztatóbb lehet egy 10 másodperces videó a nézők számára. A videó rögzítése után választhatod ki a videóba illő matricát a felső négyzetre kattintva, majd oda helyezed, ahova szeretnéd.


A trükkök használata előtt még felépítenéd rajongótáborodat? Segítünk: http://kozossegi-media-mindenkinek.blog.hu/2016/05/23/hogyan_epitsd_fel_snapchat-rajongotaborodat

Szólj hozzá

snapchat