2018. júl 16.

Így növeld márkád népszerűségét! Esettanulmány

írta: BDóra.
Így növeld márkád népszerűségét! Esettanulmány

blog-resize-6.jpgA social media kiváló felület arra, hogy beleégesd az emberek fejébe a márkádat tökéletes képi világgal és megfelelő szövegezéssel. Azonban sajnos ennek az ellenkezője is megtörténhet, hiszen ha nem jó minőségben kommunikálsz és gyenge minőségű képeket használsz, akkor egy jó márkát is könnyű szerrel le lehet sajnos építeni.

Te tartozz inkább az előbbibe, mint az utóbbiba és lendítsd fel a márkád forgalmát!

Több mint 1,2 milliárd ember használja a Facebookot napi szinten, így ezen a felületen és az Instagramon történő megfelelő hirdetések növelni fogják az érdeklődőid elérését.

A következőben bemutatjuk egy márka ismertségének a növelését social hirdetéseken keresztül:

szemoldok.PNG1976 óta a Benefit Cosmetics a professzionális formázást és gyantázást alkalmazza  a szemöldök alakításában. Napjainkban a vállalat több, mint 70 butikot lát el termékeivel.

Látványos videós tartalmakat hoztak létre, amiben bemutatták a terméket, azt, hogy milyen hatást lehet vele elérni előtte - utána videókban szemléltették. Készítettek ennél meghökkentőbb tartalmat is, ahol a hölgynek épp nincs is szemöldöke, majd a Benefit Cosmetics termékével készítenek neki.

Elsősorban videós és galéria formátumú hirdetéseket készítettek különböző korcsoportokra, így vezették be az új szemöldökápolási termékcsaládjukat.

A siker nem maradt el a videós tartalommal és a némileg meghökkentő szemöldök nélküli elemmel, a vásárlási szándék 10 pontos növekedését sikerült elérni. 

Ne félj figyelemfelkeltőnek lenni, hiszen az a lényeg a közösségi média csatornákon, hogy kitűnj a tömegből! Ehhez pedig át kell lépni az emberek ingerküszöbét, különben nem biztos, hogy a vásárlóddá tudod varázsolni a potenciális érdeklődőket.

Te készítettél már olyan hirdetést, ami kitűnt valamiért a tömegből?

Forrás:

https://www.facebook.com/business/industries/consumer-goods

https://www.facebook.com/business/success/benefit-cosmetics

 

Szólj hozzá

hirdetés videó videóhirdetés hirdetéskezelés