2019. feb 09.

Tanulj ingyen a legnagyobb közösségi média oldalaktól!

írta: R Judit
Tanulj ingyen a legnagyobb közösségi média oldalaktól!

google-learning.gifNapjainkban már nem csak e-mailek elolvasására és küldésére használjuk az internetet, hanem jóval több dologra. Itt beszélünk barátainkkal és családunkkal, új éttermeket, kávézókat keresünk rajta, valamint a segítségével fedezzük fel és foglaljuk le a nyaralást. Az internet mindennapi életünk részévé vált, minél több időt töltünk az interneten annál több lehetőség nyílik meg számunkra.

Szeretnél fejlődni, de nem tudod, hogy hol fogj hozzá? Mi most három szuper és ingyenes online kurzust ajánlunk, aminek segítségével a saját tempódban a saját érdeklődési körödhöz kapcsolódóan választhatod ki a kurzusokat.

 

 Google Digital Workshop

google_digital_workshop_1.PNGSzeretnéd cégedet vagy más valaki cégét sikerre vinni a digitális világban? Itt mindent megtalálsz, amit a tartalommarketingről, online marketingről, mobil marketingről és az internetes értékesítésről tudni érdemes!

A leckék emészthető méretűek, videókkal és tudást tesztelő kvízekkel, így könnyen tudsz új tudást elsajátítani vagy felfrissíteni a már meglévőt. Ráadásul, ha elvégzed az összes tanfolyamukat, akkor még hivatalos tanúsítványt is kaphatsz arról, hogy részt vettél ebben és befejezted azt! És képzeld, a tanfolyam magyar nyelven is elérhető, úgyhogy a nyelvtudás (vagyis inkább annak a hiánya) sem állhat az utadba! �

Az oldal grafikája kifejezetten igényes és modern, már a modul kiválasztása előtt láthatod, hogy mennyi leckéből áll és körülbelül mennyi időt fog igénybe venni annak az elvégzése.

 

Facebook Blueprint

facebook-blueprint-slider-770x350.jpgKutatások azt mutatják, hogy a Facebook népszerűsége csökken és egyre kevesebb ember szeretné azt használni, de az igazság az, hogy még mindig 1.3 milliárd ember használja ezt a platformot nap mint nap. Ekkora piaccal nem lehet ezt a közösségi média csatornát kihagyni a marketing tervezéséből - figyelembe véve azt is, hogy a Facebook tartozik az Instagram és a Messenger is.

Ebben az óriási útvesztőben jól jöhet egy iránytű és pont ezért hozták létre a Facebook Blueprint tanfolyamait. Témái úgy lettek összeállítva, hogy bármi legyen is a célod a Facebookon a legtöbbet tudd kihozni a használatával!

Olyan témákhoz találsz segítséget, mint

  • marketing a Facebookon,
  • Facebook oldalak kezelése,
  • hirdetések létrehozása,
  • Facebook stories
  • és az adatok és eredmények mérése.

Ugyanezeket a témákat megtalálod az Instagramra, Messenger-re és WhatsApp-ra szabott tanfolyamokban. Ez az oldal egy óriási kincsesbánya, ha szeretnél fejlődni a digitális marketing és a Facebbok, valamint a Facebookhoz kapcsolódó oldalak világában. A leckék itt is emészthető formában vannak megadva (bár tény és való, hogy a Google leckéi jobban érthetőek, már csak a videók miatt is) és itt is Te választhatod ki, hogy miről szeretnél tanulni a saját tempódban teljesen ingyen! A tanfolyamokon kívül a marketing világának legújabb híreiről és érdekességekről is olvashatsz ezen az oldalon, úgyhogy ez egy „must-have” marketing témában!

 

Chatbotból tanulni?

Igen! Legyen szó internetbiztonságról vagy adatvédelmről vagy céged közösségi média oldalairól, a chatbotjaink egy játékos tudásalapú kvízzel és automatikus behúzott blogtartalmakkal segít eligazodni a social media legújabb technikáiban. Raádásul, ha beleírod az üdvözlőüzenetek után a közösségi média chatbotba az OKOSAN szót, akkor a Bejegyzéskiemelés okosan című videótréningünket érheted el teljesen INGYEN!

Mire vársz? Kattints ide:

- Megosztok, tehát vagyok: adatvédelem és internetbiztonság témájú chatbotunkért

- Kozossegi-media.com: céges social media tartalmakért

Mindegyik tanfolyamot kipróbáltuk és mi is használjuk folyamatosan, hogy fejlődjünk és felfrissítsük a tudásunkat, úgyhogy ez az a cikk saját tapasztalatok alapján született! A Facebook Blueprint egyik mottójával szeretnénk búcsúzni: „A megfelelő eszközök birtokában, mindenki marketinges lehet!”. Neked most három eszközöd is van, hogy kihozd magadból a rejtett marketingest! Mire vársz még?

 

Források:

https://www.facebook.com/blueprint

https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu

 

        

Szólj hozzá

oktatás tanulás képzés kurzus