2020. okt 27.

Így készülj a halloweenre közösségi oldalaidon!

írta: Szaller Nikolett
Így készülj a halloweenre közösségi oldalaidon!

ke_p1_18.pngA halloweenhez számos angolszász szokás kapcsolódik, melyek már hazánkban is egyre nagyobb teret hódítanak. A közösségi felületeket az emberek elárasztják a jobbnál jobb jelmezekről, ételekről vagy faragott tökökről készült fotókkal, ezáltal az ünnep hangulata a felhasználók hírfolyamán keresztül is érezhető lesz. Ha ebből a "buliból" social oldalaidon Te sem szeretnél kimaradni, tarts velünk! Bejegyzésünkben 6 bombajó halloweeni posztötlettel látunk el!

1. Aktualitás szerepe

Halloween ünnepe járja át termékkínálatodat is! Az aktuális slágertermékeket lásd el kísértetiesen jó mintákkal! Így még azok is kedvet kaphatnak a vásárláshoz, akik termékeidet hagyományos formában figyelmen kívül hagyták volna. Különösen a gyerekek körében népszerűek a jópofa díszekkel ellátott árucikkek, ezt vedd figyelembe kínálatod kialakításánál is!

halloweenposzt1.png

2. Játék

A gondolkodtató feladványokkal igazi kommentáradatot tudsz generálni felületeiden, ha pedig ez egy ünnephez köthető, hatványozott érdeklődésre számíthatsz! Vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget, nem igaz?

halloweenposzt2.png

3. Tök jó ételek & italok!

Ha tököt tartalmazó ételeket vagy italokat is forgalmaz céged, reklámozásukat érdemes már most elkezdeni! Szezonális "tökös" termékekre is nagy igény mutatkozhat ebben az időszakban.

halloweenposzt3.png

4. Fekete macska minden mennyiségben!

Számos népi hiedelmünk köthető a fekete cicákhoz. Vásárlóidnak miért ne hoznának szerencsét? Ha nincsenek halloweenhez köthető termékeid, biztosíts például feketemacska2020 kuponkóddal kedvezményt kínálatod bizonyos darabjaira!

halloweenposzt4.png

5. Receptek

Ki ne örülne, ha hírfolyamában egy-egy egyedi Haloweennel kapcsolatos étellel találkozna? A legfontosabb alapanyag, a tök felhasználása mellett a receptet se felejtsd el linkelni bejegyzésedhez!

halloweenposzt5.png

6. Viccek

Ha elkötelezett vásárlókra szeretnél szert tenni, mutasd meg, milyen jó céged humora! A magyar nyelv gazdagsága lehetővé teszi, hogy kreatívan megmutasd érdeklődőid számára az értékesítendő terméked vagy szolgáltatásod mellett vállalatod "személyiségét" is! Süss el néhány poént e-maileidben, de vigyázz, nehogy tartalmaid a rémisztő érdeklődés helyett rémületet és felháborodást váltsanak ki érdeklődőidből!

  • A szellemek miért hazudnak ennyire rosszul?
  • Mert átlátni rajtuk.

halloweenposzt6.png

Szólj hozzá

poszt tipp ünnep facebook halloween ötletek tippek posztok instagram Facebook Instagram