2020. nov 09.

Black Friday! Mit posztolj?

írta: Szaller Nikolett
Black Friday! Mit posztolj?

ke_p1_19.pngA Black Friday eddig a karácsonyi bevásárlószezon kezdetét jelentette. Ezen a napon a megelőző években a részt vevő üzletek az akcióiknak köszönhetően rendkívül nagy forgalmat tudtak lebonyolítani. Azonban a 2020-as év a kialakult járványhelyzet miatt ebben is változást hozott. A karácsonyi vásárlási láz a fekete pénteken már javában tombolni fog, valamint az üzletekben lévő tömeg nagy része az online térbe helyeződik át. Ebben az évben tehát posztjaiddal a felhasználók jóval nagyobb bázisát "bombázhatod", de hogy "fegyvered" célba is érjen, 5 trükköt elárulunk Neked!

1. Humor

Vicces posztok segítségével számos új követőt szerezhetsz, hiszen kihagyhatatlannak tűnő ajánlatokkal gyakrabban találkozunk, mint igazán vicces Black Friday posztokkal, nem igaz? A fekete péntek szavakat lehet sokféleképpen értelmezni, ez pedig a humor kiapadhatatlan forrását jelentheti céged számára.

blackfridayposzt01.png

2. Last minute vásárlók

A Black Friday és minden egyéb promóció esetében érdemes azokkal is számolnod, akik az utolsó pillanatokra hagyják a vásárlást, ezért könnyen lemaradnak legjobb ajánlataidról. Ha élnek a késői akciód által kínált lehetőséggel, úgy érezhetik, számíthatnak cégedre, ezáltal pedig visszatérő vásárlóiddá válhatnak.

blackfridayposzt02.png

3. Aranyos állatok

Az aranyos fekete állatok Black Friday posztjaidat sokkal figyelemfelkeltőbbé tehetik. A fekete macskához továbbá hazánkban számos hiedelem kapcsolódik. A cica hozzon közösségi oldalaidon is szerencsét! Ötvözd akcióidat a fekete szőrmók bőségteremtő és kedvezményhozó erejével!

blackfridayposzt03.png

4. Fekete termékek

A Black Fridayt szó szerint is értelmezheted, és biztosíthatsz fekete színű termékeidre is kedvezményt. Ha a fekete színt írottan és a képi világban is megjeleníted, az a vizuális típusú emberek megnyeréséhez egy lépéssel közelebb vihet.

blackfridayposzt04.png

5. Fő az elővigyázatosság!

Tény, hogy ebben az időszakban a sajtó sokszor sajnos nemcsak a hihetetlen akcióktól, hanem legpofátlanabb átverésektől is hangos. Ezért érdemes lehet követőidet mémes, könnyen emészthető formában figyelmeztetned, milyen bűncselekmények áldozataivá válhatnak, ha nem elég elővigyázatosak.

blackfridayposzt05.png

Szólj hozzá

poszt tipp ünnep facebook ötletek tippek posztok black friday instagram Facebook Instagram