2021. nov 24.

Mire használható a legújabb Instagram matrica?

írta: K.Klarissza
Mire használható a legújabb Instagram matrica?

cover_4_2.jpegHa mostanában jártál az Instagramon, valószínűleg már működés közben is láthattad a legújabb funkciót, az „Add Yours” vagy magyarul „Saját” matricát.

Ez az új, interaktív matrica tökéletes arra, hogy tartalomláncot indíts el követőid körében, ami hatalmas lehetőséget kínál közösséged elköteleződésére.

 

Készen állsz, hogy megelőzd a trendet? Tudj meg mindent a Saját matricáról!

1_5_1.pngMi is ez a „Saját” matrica?

A matrica neve pontosan takarja a funkcióját, hiszen saját médiát adhatsz hozzá a felhasználó által megosztott utasításoknak megfelelően.

Ha Te már rendelkezel ezzel az új matricával, egyszerűen csak add hozzá a történetedhez, majd a közönséged erre rákoppintva szintén megoszthatja saját médiáját, ami aztán a többi Instagram felhasználó számára is láthatóvá válik.

Ez a tartalom bármi lehet, attól kezdve, hogy megkéred követőidet, hogy mutassák meg, milyen a home office irodájuk, egészen a kedvenc bőrápoló termékeik bemutatásáig - határ a csillagos ég.

Miért célszerű használnod ezt az új sztori matricát?

A matrica különlegessége, hogy láncreakciót indít el és nem csak a követőid, hanem végső soron az Instagram bármely felhasználója részt vehet a kihívásban.

2_6_1.pngRemek lehetőség tehát a cégek számára a márkaismertség növelésére, ugyanis az eredeti alkotó neve minden egyes megosztott matricán megjelenik. Ez pedig lehetővé teszi, hogy akár fiókok százezrei is találkozzanak a profiloddal.

Ugyanúgy, ahogy a nézők megtalálhatják a Te profilodat a láncban, Te is rátalálhatsz bizonyos felhasználókra és megnézheted a profiljukat. Ily módon a funkció segíthet új követendő személyek/márkák felfedezésében. Lehet pont így találsz rá az új grafikusodra!

Az Add Yours matrica további kreativitást csempész a történeteidhez, méghozzá szórakoztató és hétköznapi módon, melybe a követőidet is könnyen be tudod vonni. Ezzel kitűnhetsz követőid előtt, és még több követőt szerezhetsz.

 

 

Forrás:

https://later.com/blog/add-yours-instagram-stories-sticker

https://www.makeuseof.com/instagram-add-yours-sticker-benefits/

 

Szólj hozzá

kreatív történet újdonság újdonságok aktuális trend friss újítás sztorik láncreakció kreatív megoldások Stories Insta márkaismertség Instagram történetek Saját matrica Add yours tartalomlánc