2017. már 14.

Kell a segítség a közösségi médiában? Tessék!

írta: Székács Alexa
Kell a segítség a közösségi médiában? Tessék!

Ha Te is abban a cipőben jársz, hogy nem szeretnél már minden közösségi felületbe külön belépegetni, akkor most szólunk, hogy van megoldás! Nem is egy!

Mutatunk néhány olyan alkalmazást, ami segíthet egy felületen belül kezelni a Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest stb. oldalainkat.

1. Buffer (https://buffer.com/)

Mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálnia. Gyorsan összekötheted a Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter stb. csatornáddal és kezdődhet is az időzítés, poszt írás, elemzés, analizálás! Felhasználóbarát felületét igazán egyszerű használni! Nézd csak mennyire: 

2. Everypost (http://everypost.me/)

Azoknak ajánljuk, akik többen dolgoznak együtt egy oldalon és mindig friss, új témákat szeretnének megosztani a felületeiken, mivel céges kollaborációra is van lehetőség. A helyes marketing stratégiát így együttműködve hozhatjátok létre, közösen, csapatmunkával!

3. Hootsuite (https://hootsuite.com/products/mobile-apps)

Ez az app arra jó, hogy gyorsan és egyszerűen tudd kezelni az összes közösségi média felületedet. Ezen kívül időzíteni és elemzéseket böngészni is tudsz benne.
Itt tudsz megnézni róla egy kis videót:

4. Social Mention (https://mention.com/en/media-monitoring/social-media-monitoring/)

A Social Mention-nel leginkább az aktuális újdonságokat és trendeket tudjuk követni. Folyamatosan híreket és tippeket küld nekünk, amit érdemes alkalmaznunk a gyakorlatban is ezeken a platformokon.

5. Tailwind (https://www.tailwindapp.com/)

Ez az app a vizuális felületekre koncentrál, tehát az Instagramot és a Pinterestet célozza leginkább. Posztok közzétételére, időzítésre, analitikák megtekintésére is alkalmas. Ha a cégednél fontos a szép és jó termékmegjelenítés, akkor ajánljuk először az ingyenes verzióját, később pedig további fizetős csomagok közül válogathattok.

Te melyiket használod már vagy melyiket próbálod ki először?

Szólj hozzá