2016. máj 26.

Cégként az Instagramon - egyre egyszerűbben!

írta: Petneházy.Flóra
Cégként az Instagramon - egyre egyszerűbben!

mobil_3.jpgAz Instagram 3 új profil funkciót tesztel, amivel egy kicsit jobban fog hasonlítani profilod egy Facebook oldalra, és várhatóan tovább növeli majd az Instagram üzleti értékét.

Az első ilyen változtatás a Contact, kapcsolat gomb lesz, ami a követés lehetősége mellett jelenik majd meg. A kapcsolati adatok között megjelenik majd Instagram oldalad kategóriája, a földrajzi helyedet azonosító tag, címke.

Így fog kinézni az új üzleti profil iOS rendszeren:

Az új Instagram profil nem elérhető minden felhasználónak, és nem is mindenki látja majd a változtatásokat. Amikor a kapcsolat gombra kattintasz, kérvényezheted az útvonalat vagy a felhasználó e-mail címét.

Ahogyan az Instagram egyre növelte az üzleti életben betöltött szerepét, a profillal rendelkező vállalkozások a rövid bio helyére egyértelműen az email címüket, weboldalukat írták. A kapcsolat gomb megkönnyíti majd egy-egy cég felkeresését, és egyben védi a személyes adatokat is.

Ha úgy gondolod, hogy vállalkozásodnak helye van az Instagram-on, és szeretnél ott is kapcsolatba lépni potenciális közönségeddel, segítünk az elindulásban, vagy profilod továbbfejlesztésében: http://goo.gl/KgDYPA

Forrás: http://blog.later.com/instagram-testing-new-profiles-resemble-facebook-pages/

 

Szólj hozzá