2017. jan 20.

Kifogytál az ihletből? Segítünk!

írta: Székács Alexa
Kifogytál az ihletből? Segítünk!

unnamed.pngSokan hatalmas lendülettel és ötletekkel vágnak bele vállalkozásukba!

Legalább 100 könyv, 25 marketing konferencia és vagy 100.000 marketinges videó elfogyasztása után, úgy érezzük, na most akkor belevágunk, végre kiírhatjuk magunkból a hónapok óta lejegyzetelt terveinket. Elkészül a honlap, a facebook oldal, eltelik néhány hét és hirtelen a rengeteg jegyzet és ötlet elfogy, a lendület kicsit alább hagy, sokan kétségbeesetten kutatják, miről posztolhatnának vagy írhatnának még blogjukon. Ha Te is úgy érzed, kezd kicsit rád ijeszteni a kiégés, íme néhány hasznos tipp!

  1. Nézd vissza mik voltak a legnépszerűbb bejegyzéseid és a 3 legsikeresebből indulj ki újra!
  2. Készíts egy jópofa infografikát! Nem kellenek ide mindig a szavak! Azt tudtad, hogy agyunk sokkal hamarabb feldolgozza a képet, mint a szöveget? Néha dobj be pár „képüzenetet” is! (Infografikához: Piktochart, Canva, Easel.ly)
  3. Ne görcsölj a témákon! Nézz körül Pinteresten, ne a munkával törődj! Sokszor kikapcsolt aggyal születnek a legnagyobb agyviharok!
  4. Indíts szavazást, gyűjts véleményeket! Nézzük a rajongóid mit tanultak eddig tőled, vagy milyen meglepit várnak tőled! ;)
  5. Menj el kirándulni, hallgass zenét, töltődj újra! És írd meg az élményeidet! ;)
  6. Ha érzed, hogy néhány napig nem tudsz majd online lenni, mindenképp jelezd a rajongóknak egy posztban, hogy pár napot most te is pihizel!

+1 : Jelentkezz be élőben és mondd el élő szóban gondolataidat!
Hagyd, hogy kérdezzenek tőled! Ezekből rengeteg új gondolatod születhet! ;)

Szólj hozzá