2018. feb 22.

Hogyan tedd hatékonyabbá a hashtag használatát?  

írta: andisipiczki
Hogyan tedd hatékonyabbá a hashtag használatát?   

 

pexels-photo-270271.jpegA hashtag kiemelt része az Instagramnak, hiszen szinte minden fontos dolgot le tudunk vele kommunikálni. A felület nemrégiben egy új funkcióval rukkolt elő, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók mellett már hashtageket is kövessen a felhasználó. Ez azért jó, mert így nem kell folyton a keresőbe beírni a kedvenc címkédet, hanem a bekövetés után a hírfolyamodban megjelennek az adott hashtaggel ellátott bejegyzések.

Most pedig nézzük, hogy hogyan tudnád a profilodat fellendíteni 3 egyszerű lépésben.

 1, Használj dupla helymegjelölést!

Ez a stratégia talán a legjobb arra, hogy több követőt szerez. Ha helyi vállalkozás vagy akkor ne csak a helymeghatározással “csekkolj be”, hanem a kép alatt is használj jelölő címkét. Kiváló módja, hogy kapcsolatot teremts a hozzád közel lévő emberekkel. Próbálj legalább 3 ilyen címkét használni lehetőleg felváltva, mert a változatos hashtagelés lehetővé teszi, hogy több emberhez eljusson a bejegyzésed.

 

2) Játékos és saját címkék

Ha illik a márkádhoz használj bátran vicces vagy játékos hastageket! Ezekre lehet nem fognak annyian rákeresni, de ad egy kis egyéniséget.

Nagyon sok nagynevű márkának van saját hashtage, amiben gyakran szerepel a cég neve is. Miért ne lehetne a tiéd is ilyen?

 

3) Keress rá!

Nagyon sok alkalmazás például a Best HashTags for Instagram lehetővé teszi, hogy
megtaláld a népszerű Instagram hashtageket.

A lenti kép is bemutatja, hogy egy lehetséges címkét hányan használtak és milyen kiegészítést tettek hozzá. Az appon belül egyébként lehetőség van arra is, hogy tematikusan keresgéljünk. Van állatok, országok témakör is például amit egy az egyben átmásolhatunk a saját képeink alá. Vigyázat! Egyszerre csak 30 hashtagot tudsz írni...

Neked mi a legnépszerűbb hashtaged?

 

 

Forrás: https://www.socialmediaexaminer.com/how-to-use-instagram-hashtags-for-more-exposure/

Szólj hozzá

címke hashtag