2018. júl 10.

Így érj el a FarmVille-hez hasonló nagy sikereket! Esettanulmány

írta: BDóra.
Így érj el a FarmVille-hez hasonló nagy sikereket! Esettanulmány

maxresdefault_1.jpgSzeretnél pénzt keresni játékaiddal? Kezdd el a népszerűsítést Facebookon és találd meg a számodra legmegfelelőbb célközönséget!

Készíts a Facebook-platformon nagyszerű játékokat, amelyekkel közvetlenül a Messenger alkalmazásban játszhatnak azonnali játékot az érdeklődők. Ha jó a marketinged, akkor több, mint 600 milliós Facebook és Instagram játékos bázissal gyorsan fogsz tudni növekedni. Szerezd meg az elkötelezett játékosokat és motiváld az alkalmazástelepítéseket.

A hirdetés készítésénél az Audience Network-ös elhelyezéssel, akár növelni is tudod a játékod árbevételét.

Mit tudsz tenni a siker érdekében?

  • Bővítsd a felhasználói körödet
  • Találd meg a számodra releváns felhasználókat
  • Törekedj az árbevétel növekedésére

Hoztunk egy esettanulmányt, amiben megmutatjuk, hogyan lehet játékkal pénzt keresni!

A Zynga széles körben népszerű játékokat kínál különböző platformokon, többek között mobileszközökön, saját honlapján és a Facebook-on. A legnépszerűbb játékai közé tartozik a Wizard of Oz nyerőgép, a FarmVille és a Words With Friends. Végül a Wizard of Oz nyerőgépek játékán akarta növelni az értékesítést.

A játékfejlesztő start-up jó célzásokkal és videós hirdetésekkel elérte, hogy csökkentette az új játékosok megszerzésének költségeit és a telepítések számát nagyban tudta növelni.

Szegmentálta a célközönségét kor, nem, földrajzi és kulcsszavak alapján, majd alkalmazást készített, amely a célzási tulajdonságokat használta olyan közönség elérésére, amely nagy valószínűséggel az alkalmazáson belüli vásárlásokat eredményezte. Ezáltal étlagosan 4,5x nagyobb megtérülést eredményezett a hirdetési költésnél.

Az esettanulmányból is jól látszik, hogy mekkora fontossága van annak, hogy megtaláljuk a célunkhoz megfelelő célközönséget. Ezért bátran kell tesztelni a hirdetéseket különböző célközönségekkel és kreatívokkal, hiszen csak így jöhetünk, rá, hogy vállalkozásunknak melyik lesz a legsikeresebb lehetőség.

Te szoktad tesztelni a hirdetéseidet?

Forrás:

https://www.facebook.com/business/industries/gaming

https://www.facebook.com/business/success/zynga-wizard-oz-2

 

Szólj hozzá

hirdetés játék farmville zynga hirdetéskezelés