2020. nov 24.

Így posztolj szilveszterkor és újévkor!

írta: Szaller Nikolett
Így posztolj szilveszterkor és újévkor!

ujevposzt001.jpgBiztos Te is sokszor hallottad már, hogy a közösségi médiában folyamatosan meg kell újulnod annak érdekében, hogy a rohamos mértékű változással fel tudd venni a versenyt. Az óévet lezáró poszt mellett nagy jelentőséggel fog bírni az új esztendő első bejegyzése is céged számára, hiszen ez jelentheti az első lépést egész évben tartó sikereid felé. De hogyan tudsz ebben az időszakban egyedi és hatékony posztokat előállítani? 6 tuti tippünk segít Neked ebben!

1. #Maradjotthon

A kialakult vírushelyzet miatt nagy valószínűséggel a korábbi években szórakozóhelyeken szilveszterező emberek közül sokan inkább otthon búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat. Olyanok is szép számmal akadnak, akik a világjárványtól függetlenül nem vesznek részt programokon. Ez pedig közösségi oldalaid számára kiváló humorforrást jelenthet.

ujevposzt01.png

2. Előző évi képösszeállítás

Az újév köszöntésére jó ötlet lehet a legszebb pillanatokból összeállítás készítése vagy az évszakok váltakozásának bemutatásával az előző év elmúlásának érzékeltetése.

ujevposzt02.png

3. Jókívánságok

Újévi jókívánságokkal a legtöbb rajongói oldalon találkozhatunk. Ezért fontos elkerülnöd, hogy céged közösségi felületei beleolvadjanak a tömegbe. Találj ki kreatív játékokat, melyek segítségével több hozzászólást tudsz generálni, hiszen ez számít a közösségi médiában a legmagasabb fokú pozitív interakciónak. A kommentek által pedig jóval több emberhez el tudsz jutni!

ujevposzt03.png

4. Tippek

Biztos Te is sokak szájából hallottad már: új év, új én! A január elején adott tanácsokra éppen ezért általában jóval fogékonyabbak az emberek, mint az esztendő bármelyik szakaszában.

ujevposzt04.png

5. Újévi fogadalmak

Az újévi fogadalmak betartása azonban a többség számára nehézséget okoz, ezért az ezen témát körüljáró mémekkel nem tudsz mellélőni. Ki ne szeretné az újévet hírfolyamának görgetése közben egy kis nevetéssel kezdeni?

ujevposzt05.png

6. Babonák

Az újévhez köthető babonák még mindig széles körben elterjedtek. Ha ezekkel kapcsolatos tartalmat osztasz meg, esetleg humoros köntösbe bújtatod bejegyzésedet, nagy érdeklődésre tehetsz szert.

ujevposzt06.png

Szólj hozzá

poszt tipp facebook ötletek újév tippek posztok Facebook