2024. jan 15.

Profi SEO optimalizált szöveg percek alatt

írta: Kocsis Szandi
Profi SEO optimalizált szöveg percek alatt

write_go.jpgNeked is gondot okoz a fogalmazás? Te sem szeretsz hosszú, összefüggő szövegeket írni? Esetleg próbálsz időt spórolni? Létezik egy alkalmazás, amely ezt mind megtudja oldani számodra, ráadásul nem kell attól tartanod, mint például a ChatGPT esetében, hogy magyar nyelven néha kissé értelmetlen szövegeket kreálna.

A Write & Go AI ugyanis kiváló minőségű magyar szövegeket ír, ami képes akár már 5 kulcsszó alapján és persze egy téma megadásával összefüggő, több fejezetnyi szöveget generálni. Konkrétan nincsen olyan téma vagy akár kérdés, amivel ez a program ne tudna megbirkózni. 

Hogy miért is jött létre a Write & Go?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy de mégis mi ebben olyan különleges? Tudjuk, számos erre képes AI program létezik már, köztük a ChatGPT, vagy például a Molin AI, viszont a Write & Go által megírt tartalmak SEO optimalizáltak, így a keresőmotorok előrébb fognak rangsorolni bennünket, ha ennek a programnak a segítségével írjuk meg egyes cikkeinket, bejegyzéseinket.

Ráadásul minden tartalom, amit ez a mesterséges intelligenciát használó program létrehoz teljesen plágiummentes és kiváló magyar helyesírással kerül megírásra. Nincsenek nyelvi korlátok sem, ugyanis hazai és nemzetközi forrásokat is képes feldolgozni a szövegek alkotásakor. 

write_go2.pngKortól és szövegírói képességtől függetlenül bárki tudja használni ezt a programot, de kifejezetten a tartalomgyártóknak és marketingeseknek, szövegíróknak és ügynökségeknek, illetve vállalkozóknak, cégvezetőknek ajánlják használatát.

A Write & Go használatával növelni lehet hatékonyságunkat, eredményességünket, segítségével egyszerre akár több ügyfelet is kitudunk szolgálni minőségi, plágiummentes szövegekkel. Lehetőséget nyújt ezen kívül arra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat hitelesen tudjuk bemutatni és ezáltal új vásárlókra tegyünk szert, külsős szövegírók bevonása nélkül. 

Igaz a program alapvetően fizetős, de olyan vállalkozások számára, akiknél a szövegírás kulcsfontosságú, igazi mentőöv lehet, hiszen akár 10x-szer gyorsabban is megalkothatjuk a kívánt tartalmainkat. 

Hozunk egy példát is!

A mesterséges intelligencia témájában írt nekünk a Write & Go egy szöveget, amivel be szeretnénk mutatni, hogy milyen stílusban és milyen szinten tud fogalmazni a program.

Itt is van:

"AI és Robotok: a programok új korszaka, ahol a tudás mesterségesen születik"

A mesterséges intelligencia (AI) és a robotika új korszakát éljük, ahol a tudás mesterségesen születik. Hatalmas lehetőségeket rejt ez a folyamatosan fejlődő technológiai terület, melyeket az AI és Robotok: a programok új korszaka című cikkünkben mutatunk be.

Az AI, mint a mesterséges intelligencia nevű terület, olyan programok létrehozásával foglalkozik, amelyek képesek felismerni a mintákat, önállóan hozni a döntéseket, és alkalmazkodni a változó környezethez. A mesterséges intelligencia nem csupán a számítógépek és robotok értelmét fejleszti, hanem a tudás mesterséges létrehozásának eszközét is biztosítja.

A robotok - mint a mesterséges intelligencia fizikai megtestesítői - képesek olyan feladatokat elvégezni, amelyek korábban csak az emberi munkaerőre voltak bízva. Az AI által vezérelt robotok ma már képesek összetett problémákat megoldani, folyamatosan tanulnak és fejlődnek, ami újabb szintre emeli az automatizálást és a termelékenységet.

A tudás mesterséges szintézise pedig nem csupán az AI és a robotok fejlődését, de az emberi tudományos és technológiai fejlődést is jelentősen elősegítheti. Az AI képes nagy mennyiségű adatot elemezni, összefüggéseket felfedezni, amelyek az ember számára rejtve maradnának, és ezáltal új tudást teremteni.

Végül, de nem utolsósorban, fontos megemlíteni, hogy a mesterséges intelligencia és a robotika fejlődése komoly etikai és társadalmi kérdéseket is felvet. Miként hat majd a mesterséges intelligencia által hajtott robotok elterjedése a munkaerőpiacra? Hogyan biztosítható a mesterséges intelligencia felelős használata?

A fenti kérdések mind arra mutatnak, hogy az AI és robotok új korszakában minden eddiginél nagyobb szükség van a tudatos, felelős technológiai fejlődésre. Ezekben az izgalmas időkben lépünk be a mesterséges intelligencia és a robotika új korszakába, ahol a tudás mesterségesen születik."

Neked hogy tetszik a szöveg? Jól megoldotta az AI a feladatot?

Azonban figyelem, a humán szakértelmet semmilyen mesterséges intelligencia nem tudja helyettesíteni és ne várjuk el a programtól azt sem, hogy pár másodperc alatt megírjon számunkra egy komplett könyvet - legyünk türelmesek!

fdf3.pngAz utóbbi időben sok hirdetési letiltásba futsz bele? Szeretnél olcsón és hatékonyan hirdetni? KATTINTS!

Forrás:
https://www.writengo.hu/

 

Szólj hozzá

szövegírás ai szöveg mi írás posztok szövegezés mesterséges intellingencia