2014. már 11.

A legbosszantóbb Facebook posztok

írta: Klausz.Melinda
A legbosszantóbb Facebook posztok

bejegy Vagy mi leszünk egyre öregebbek a Facebookhoz, vagy csak nyűgösek vagyunk, vagy tényleg elözönlötték a közösségi oldalt a kissé bosszantónak is nevezhető bejegyzések? Időről-időre egy-két ilyen poszt teljesen ártalmatlan, de vannak, akiket elkap a gépszíj és elárasztják a Facebookot. Vajon melyek a legbosszantóbb ilyen posztok?

A pénzhajhász

Bill Gates szétosztja a pénzét! Oszd meg ezt és  azonnal kapsz 5000 $-t. Szerencsére ezzel egyre ritkábban találkozunk. De komolyan van olyan, aki ezt  még elhiszi?

A lájkvadász

Ez általában az unatkozó tinik szórakozása. Valószínűleg az elsődleges céljuk a lehető legtöbb lájk gyűjtése. De vajon miért lesz jobb nekik, ha kapnak egy rakás mutatóujjat?

A hejesíró

„Ithol vagyok nem rossz!!Meg öl az unalom!!” – Tény, hogy a nyelvi szabályok eltérnek a digitális világban, de azért az alap helyesírási normákat be kéne tartani…

Az idézet-huszárok:

Minden érzésüket egy-egy idézettel osztják meg a világgal. Általában ezek „életbölcsességek” akarnak lenni a talpra álláshoz a mély letargiából.

A titokzatos:

Többször előfordul, hogy csak egyetlen szomorú hangulatjelet posztol, amivel jelzi a világnak, hogy ő mennyire le van törve. Ilyenkor, ha megkérdezik, hogy mi a baj, legtöbbször a „nem akarok róla beszélni” a válasz.

A csevegők:

Ők azok, akik chat ablaknak használják az üzenőfalat. Vajon nem tudják, hogy létezik privát üzenetküldés is?

Had-mondjam-el-a-napom-minden-apró-részletét arcok:

"Felébredtem és süt a nap" "Nem volt gyümi reggelire " stb… Azt hiszem mindenki ismeri őt.

 

Ha esetleg besokalltál az ilyen posztok tömkelegétől, neked ajánljuk az egyik előző cikkünket, amiben leírás találsz az emberek letiltásáról ITT!

Szólj hozzá