2014. okt 02.

4+1 ok, amiért válaszd a LinkedIn-t!

írta: Klausz.Melinda
4+1 ok, amiért válaszd a LinkedIn-t!

linkedin-groupsA LinkedIn a legjobb közösségi oldal a vállalkozások számára! Függetlenül attól, hogy másik cégekkel állunk kapcsolatban, vagy a termékünket akarjuk népszerűsíteni az ügyfelek körében, érdemes csatlakozni ehhez a platformhoz. Szinte minden kategóriában, üzletágben létezik LinkedIn csoport, ez az egyik fontos indok, hogy miért érdemes a LinkedInhez csatlakozni, de nézzük a többi okot!

1. ok: Hozzáférés a kapcsolatok adatbázishoz:

Bejelölhetünk ismerősnek olyan szakembereket, akik a számunkra releváns csoport tagja. Vigyázat, ez egy kicsit kockázatos, mert ha túl sok ismeretlent jelölünk be naponta, akkor spammerként fog jelölni minket a rendszer.

2. ok: Mindig képben lenni:

A csoportokban tényleg akár a legtapasztaltabb szakemberekkel lehet megtárgyalni az adott szakterület problémáit, újdonságait.

3. ok: Tanulás:

Rengeteget tanulhatunk ezekből a csoportokból. Megosztják a tagok egymással tapasztalatait, gondolatait. Viszont fontos, hogy ne spammeljünk!

4. ok: Tartalmak keresése:

A csoportban találhatunk olyan tartalmakat, amik számunkra fontos és értékes lehet, amiket továbboszthatunk akár saját oldalunkon is.

Összességében elmondható, hogy mindenképpen érdemes LinkedIn csoportokhoz csatlakozni.

Szólj hozzá