2016. jún 16.

Hashtag-et keresel? Segítünk!

írta: Petneházy.Flóra
Hashtag-et keresel? Segítünk!

video.jpgSzámos olyan eszköz van, amivel könnyedén kereshetsz márkázott hashtag-eket, így nyomon tudod követni egy-egy kampány sikerességét, és a különböző megjelenéseket.

#1 Keyhole

A Keyhole (http://keyhole.co/) valós időben mutatja meg hány felhasználó használta Twitteren, Instagramon és Facebookon a hashtag-edet. Részletes adatokat mutat a hashtag használatának helyéről, újraposztolásáról, forrásáról, felsorolja a hashtag legfrissebb használóit. A program angol nyelven működik tökéletesen, de érdemes próbálkozni a magyar szavakkal is!

#2 Hashtracking

A Hashtracking (https://www.hashtracking.com/) a Twitter-en és Instagram-on szereplő hashtag-ekről nyújt információt. Hasonlóan az első pontban említett keresőhöz, itt is minden szükséges funkciót megtalálsz, sőt még a különböző hashtag-eket is összehasonlíthatod vele.

#3 Agorapulse

Az Argorapulse (https://www.agorapulse.com/) egy multi-funkcionális oldal, ahonnan elérheted legtöbb közösségi média felületed felhasználói fiókját. Egy plusz funkciója, hogy a bizonyos iparágak, szektorok legelterjedtebb hashtag-eit is felsorolja, a potenciális ügyelek megtalálása érdekében.

Szeretnél többet megtudni a hashtag-ekről? Olvasd el cikkeinket:

Mi fán terem a hashtag?

Van egyedi hashtaged?

Hogyan hashtagelj?

Szólj hozzá