2016. júl 01.

Élő adás a Twitteren!

írta: Petneházy.Flóra
Élő adás a Twitteren!

 Ma már több mint 100 millió közvetített adás, élő videó készült a Periscope alkalmazásán keresztül. Bármikor, amikor Twitteren megosztottak egy videót, egy linkre kellett kattintani, ami a Periscope alkalmazásán keresztül volt elérhető. A héten ezt a funkciót megújították, hogy a videókat közvetlenül Twitter-en keresztül el tudjuk érni.

„Mindig is azt akartuk, hogy a lehető legkönnyebben tudják a felhasználók nézni és közvetíteni az élő videókat. Valaki más szemével látni, ez a mi célunk, az első naptól kezdve. Ma ezt a víziót közvetlenül Twitter-re hoztuk el nektek, amivel lehetővé tesszük azt, hogy élő videót nézzetek a Twitter elhagyása nélkül.” – írja a Periscope, a hivatalos bejelentésükben.

Az élő videót közvetítőknek ez az újítás azt jelenti, hogy egy nagyobb, masszív Twitter tömeget el tud érni élő adásaival. A nézői részről pedig egy egyszerűen élvezhető felület várja a felhasználókat. Az újítás első körben iOS mobiloperációs rendszerről érhető el, de a bejelentésnél üzentek a web-es és Android használóknak, hogy nem feledkeztek meg róluk sem, és hamarosan ők is élvezhetik az új funkció előnyeit!

Többet szeretnél tudni a Twitter használatáról? Kattints ide

Szeretnéd vállalkozásodat a Twitter felületére bevezetni, de nem tudod, hogy érdemes-e? Jelentkezz személyes konzultációra, ahol minden részletre kitérünk!

Jelentkezés: http://www.kozossegi-media.com/konzult-ci-.html

Szólj hozzá