2016. sze 15.

Átállás a Facebookon!

írta: Székács Alexa
Átállás a Facebookon!

72911-facebookpixels1200x630.jpgHa te is hallottál már a konverziókövetési képpontról, netán még használod is hirdetéseidhez akkor a következő dátumokat jobb, ha felírod magadnak a naptárba. Az átallás kapcsán itt találod meg, hogy pontosan hogyan tedd meg!

  1. Szeptember 15. – Ez már nincs is olyan messze. Ettől a naptól kezdve egy hirdetési fiók sem fog tudni létrehozni konverziókövetési képpontot. A korábban létrehozott képpontok továbbra is használhatóak maradnak a kampányokban és a jelentéskészítésben is.

 

  1. Október 15. – A Facebook nem fogja tovább bővíteni a konverziókövetési képpontot és karbantartást sem végez rajta, tehát nem támogatja tovább aktív módon a konverziókövetési képpontot. A korábbi képpontok továbbra is használhatóak a kampányokban és a jelentéskészítésben.

 

  1. Február 15.A konverziókövetési képpont megszüntetése! A Facebook a konverziókövetési képpontot letiltja és eltávolítja a hirdetési eszközei közül. Viszont a már megvalósított kampányok eredményei továbbra is láthatóak lesznek a jelentésekben.
Szólj hozzá