2016. sze 18.

Zombi vagy házimacska - melyik lennél inkább?

írta: Székács Alexa
Zombi vagy házimacska - melyik lennél inkább?

nevtelen_11.pngLassan már hozzászokunk, hogy bármikor élőben beköszönhetünk ismerőseinknek a FacebookLive segítségével. De mi lenne, ha minden nap más bőrébe bújhatnánk? Ha szereted a farsangi mulatságot, most nem kell februárig várnod vele.

Ebben az évben a VidCon fejlesztési igazgatója, Fidji Simo bejelentette, hogy a felhasználók élő közvetítés alatt különböző videó maszkokat is használhatnak a bejelentkezés közben.
Az MSQRD a Masquerade rövidítése, amely annyit jelent Álarcos mulatság.

A Snapchaten található „lencsékhez” (Lenses) hasonlóan, lehetőséged van egy sor 3D-ben renderelt arc közül válogatni. Lehetsz macska, gésa, űrhajós vagy akár Durotan is.

Így tudod kipróbálni:
- töltsd le vagy frissítsd az alkalmazást
- válaszd az élő (Live) közvetítést
- válaszd ki a profilt vagy az oldalt, amin használni szeretnéd, illetve a közönséget
- és mehet is az ÉLŐ adás

Azon túl, hogy az MSQRD szórakoztató, a Meerkat igazgatója, Ben Rubin azt nyilatkozta, hogy az élő adásban sokan feszélyezetten érzik magukat, mert nagyon sok a hibalehetőség. Ha valamit elrontunk, azt nem tudjuk kitörölni, semmissé tenni, ezért sokan sokkal bátrabbak, ha nem fedik fel az arcukat élő közvetítés közben. Így abban bíznak a fejlesztők, hogy ezzel többen merik majd kipróbálni az élő bejelentkezéseket!

Hajrá! Nektek melyik a kedvencetek? ;)

Forrás

Itt tudjátok letölteni: http://msqrd.me/

Szólj hozzá