2017. feb 16.

Újabb Instagram történetek

írta: Székács Alexa
Újabb Instagram történetek

instagram-stories-onboarding_1.pngA statisztikák azt mutatják, hogy megérte lekoppintani a Snapchat Stories funkcióját az Instagramnak. Az Instagram Stories napi aktív felhasználók száma elérte a 150milliót! Ez azt jelenti, hogy többen használják, mint a Pinterestet vagy a LinkedIn-t egy hónap alatt! Nem semmi! Te is köztük vagy?

1,5 millióan alakították át Instagram profiljukat üzleti profilra, mivel az Insights-ban már különböző adatokat, statisztikákat is láthatunk. Például hogy hány embert értünk el, hányan kattintottak a képünkre, a válaszok és a kilépések számát is.

Megjelentek a Storiesban a hirdetések is, de szerencsére nem zavaróak (egyelőre). Két történet között maximum 15 másodpercesek lehetnek és nem visznek át (még) másik felületre. Onnan tudjuk, hogy egy hirdetést látunk, hogy alatta megjelenik a Sponsored felirat. Egyelőre csak néhány nagyobb cég (Maybelline NY, Nike) teszteli ezt a lehetőséget, de hamarosan mi is meghirdethetjük a kis történeteinket.

Amíg mi ezekre az újdonságokra készülünk, a Snapchat már mesterséges intelligenciával teszi hatékonyabbá hirdetéseit és sok számos újdonságot tesztelnek. Kíváncsian várjuk! :)

Forrás: http://www.socialmediatoday.com/social-business/instagram-announces-stories-insights-business-ads-stories

Szólj hozzá

Instagram