2017. máj 16.

Fuss össze barátaiddal a virtuális térben! Itt a Facebook Spaces Beta!

írta: Székács Alexa
Fuss össze barátaiddal a virtuális térben! Itt a Facebook Spaces Beta!

messenger-call.pngA családunkkal és barátainkkal töltött pillanatok, fontosak az életünkben, de sajnos nem mindig tudjuk kivitelezni, hogy fizikailag is egymás társaságában legyünk. Itt jön képbe a virtuális valóság varázslata!

Sok olyan dolog van, amire azt hisszük, hogy még nincs, és mégis van. Ilyen például a Facebook Spaces nevű alkalmazás, ami egy új VR app. Itt találkozhatsz barátaiddal, családtagjaiddal virtuális környezetben és különböző szórakoztató „programokat” is csinálhattok. Az Ocolus Store-ból (innen: https://www.oculus.com/experiences/rift/1036793313023466/) már le is tölthetitek a béta verziót.

Maradj önmagad virtuálisan is.
Nagyon egyszerű létrehozni a saját személyiségedet a Facebook Spaces-en. A fényképeid alapján hoz létre egy virtuális képet, ebből tudsz majd választani, majd testreszabni. Változtathatsz a szemed vagy hajad színén is. A lényeg, hogy létre tudod hozni a tökéletes „kicsi éned” virtuális valóságban.

Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat és osszátok meg élményeiteket másokkal is.
Ha elkészült a „kicsi én”-ed, csatlakozz a barátaidhoz és hívj meg még több ismerőst.

Tudtok majd a levegőben is rajzolni egy virtuális toll segítségével és különböző környezetekben elhelyezni. Ezután megoszthattok 360 fokos képeket, videókat is saját idővonalatokon, határ a csillagos ég.

Bárki eljuthat a virtuális világodba, hisz telefonról akármelyik ismerősöd betud csekkolni hozzád a valódi világból is.

És ha a valóságban van, hát itt miért ne lenne? :)
Természetesen selfie bottal fotózhatjátok magatokat virtuálisan is és csak, hogy teljes legyen a folyamat, végül a Facebook oldalatokon meg is oszthatjátok azt. ;)

Ha tehetitek, próbáljátok ki, de persze mi is annak a hívei vagyunk, hogy ha lehet, inkább ugorjatok át egymáshoz és ne a szomszéd szobából Spece-eljetek! ;)

Szólj hozzá

virtuális valóság AR