2022. okt 16.

Ingyenes Google Digital Workshop kezdő marketingesek részére

írta: tothnikolett
Ingyenes Google Digital Workshop kezdő marketingesek részére

cover-1.jpegA Google kezdő marketingeseket is segít a karrierjük beindításához! Tanulj ott és akkor, amikor kedved és időd engedi! Ha még csak most léptél ki az egyetem falai közül és szeretnél karriered felépítéséhez vagy felpörgetéséhez hasznos ismereteket szerezni, mindenképp érdemes cikkünket végigolvasnod!

A Google oktatási felülete remek lehetőség azoknak, akik időbeli, helybeli és anyagi kötöttségek nélkül vagy minimális befektetéssel szeretnének naprakész tudást elsajátítani, karriert fejleszteni vagy akár önbizalmat növelni. 

1_18.pngAz edukációs platformot ezen a linken érheted el, ahol rögtön eléd tárulnak a jelenleg elérhető online tanfolyamok.

A bal oldalsávon megtalálható szűrőkkel meghatározhatod, hogy milyen kategóriában keresel, milyen hosszúságú kurzus fér bele az idődbe, díjmentes vagy fizetős tanúsítványt tudsz bevállalni, továbbá azt is kiválaszthatod, hogy milyen nehézségű legyen a tanfolyam és ki szolgáltassa a digitális órákat. 

A számodra megfelelő kurzust kiválasztva a képzés leírását, részleteit és sajátosságait is megtalálod, ezáltal egy átfogó képet kaphatsz arról, hogy valóban szükséged van-e az adott leckére:

2_15.png

Továbbá azt is megtudhatod, hogy a különböző modulok pontosan mit is rejtenek:

3_12.png

A száraz, szöveges tananyagok helyett a tanulást YouTube-videók és különböző tudáspróbák, kvízek színesítik:

4_8.png

Hoztunk pár érdekes tanfolyamot, amelyek kezdő marketingesként biztosan hasznosak lesznek számodra:

A digitális marketing alapjai

5_9.png„A digitális marketing alapjai” egy 26 modulból álló, minősítést nyújtó tanfolyam, amely leginkább a vállalkozások részére jött létre, de mivel rengeteg témát ölel fel az alapoktól kezdve, ezért nem csak a vállalatok számára lehet hasznos. Tele van gyakorlatias feladatokkal és olyan, a való életből vett példákkal, amelyek segítenek az elméletben megszerzett tudás gyakorlati hasznosításában.  

Nem mellesleg a minősítés segítségével bizonyíthatod a munkaadók számára, hogy képben vagy a digitális marketing alapvető fogalmaival!

Vállalkozás népszerűsítése tartalmakkal

6_5.pngA „Vállalkozás népszerűsítése tartalmakkal” tanfolyam során 

a következő készségekre tehetsz szert:

  • Tartalommarketing: a márkaismertség növelés különböző módszerei, konverzió növelése
  • Közösségi média: célnak megfelelő közösségi oldalakra történő tartalomgyártás és sikerek mérése
  • Videó az internetes stratégiában: korlátozott költségek melletti videóhirdetések a célcsoportnak
  • Webes optimalizálás: milyen szempontokat vegyünk figyelembe a modern weboldalak kapcsán

Vállalkozás népszerűsítése online hirdetésekkel

19_1.pngA „Vállalkozás népszerűsítése online hirdetésekkel” tanfolyam során megismerheted az e-mail marketing alapjait, belekóstolhatsz az egyszerű céloldalak készítésébe és az és A/B-tesztek világába.

Továbbá közösségi médiával, keresőmarketinggel és keresőoptimalizálással kapcsolatos tudásra is szert tehetsz.

 

 

Szerezze meg a következő állását

8_2.pngA tanulás után a munka világa egészen más terep.

Munkakeresés során elkerülhetetlen, hogy CV-t vagy motivációs levelet kelljen beküldened jelentkezés során, ezért a „Szerezze meg a következő állását” tanfolyam során megtanulhatod, hogy ezeket hogyan kell ütősen elkészíteni, illetve, hogy hogyan tudsz jól teljesíteni az interjún

Bevezetés az üzleti kommunikációba

9_1.pngElőször belecsöppenve az üzleti világba rengeteg újdonságot tapasztalhatunk, ilyenek például az üzleti kommunikáció sajátosságai.

A „Bevezetés az üzleti kommunikációba” tanfolyam alatt az üzleti írást, azaz a szakmai környezetben használt írásos kommunikációt tudod elsajátítani. Legyen szó e-mail-ről, feljegyzésről, prezentációról vagy beszámolóról, ebben az 1 órás modulban olyan tippek és útmutatók állnak rendelkezésedre, amelynek segítségével az üzleti kommunikációd egyértelmű és könnyen érthető lesz.

 

A munkavégzés hatékonyságának növelése

10.pngKezdőként az idő megfelelő kezelése, beosztása nem egyszerű feladat, viszont kardinális kérdés a maximális hatékonyság elérése érdekében.

„A munkavégzés hatékonyságának növelése” 1 órás moduljában megismerkedhetsz a felhőalapú együttműködési eszközökkel, hogy hogyan tudod rangsorolással és munkakiosztás segítségével a termelékenységet növelni.

A tanfolyamok egyfajta záróvizsgával végződnek, amelynek sikeres teljesítése után az új képesítést le lehet tölteni, így LinkedIn profilodra és az önéletrajzodba is nyugodtan bekerülhet.

Ha a fentiek felkeltették a figyelmedet, akkor jó tanulást kívánunk!

Szólj hozzá

google marketing oktatás kommunikáció hirdetések ingyenes tanulás online marketing alapok workshop vállalkozás kezdők kezdő munkakeresés kurzus tartalmak marketinges közösségi média digitális marketing üzleti kommunikáció online jelenlét google digital workshop