2023. jan 03.

Mit csinálj Instagram kedvelések vásárlása helyett?

írta: Sáringer Viktória
Mit csinálj Instagram kedvelések vásárlása helyett?

paul-felberbauer-idnobu5k_80-unsplash.jpgTöbb mint 2 milliárd havi aktív felhasználójával az Instagram hatalmas lehetőséget kínál a hirdetők számára. Ugyanakkor több mint 200 millió vállalkozás forgalmazza termékeit a platformon. Ahhoz, hogy kitűnj a versenytársak közül, csábító lehet Instagram követők és kedvelések vásárlása.

Valljuk be, mindannyian hiúak vagyunk annyira, hogy szeretnénk nagy számot látni az Instagram profilunkon a követőszámnál. Hiszen ez is mutatja, mennyire népszerűek vagyunk – ugye?

Manapság a követő és kedvelés vásárlás rettentően egyszerű – költs egy kis pénzt és máris nő a követőbázisod, máris jobban mutatnak a lájkok a tartalmak alatt. Azonban ez semmi más, mint látszat. Ebből nem lesz valós konverzió, tényleges kattintás, potenciálisan új ügyfelek és profit. Tényleg nem jó másra, minthogy mi magunk jobban érezzük magunkat a szép számoktól, ami ráadásul egy hamis eredmény.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan működik a kedvelések vásárlása, hol és mennyiért lehetséges ez, illetve mit ajánlunk helyette.

Nézzük is:

Hogyan működik az Instagram kedvelések vásárlása?

A marketingesek órákat töltenek minőségi tartalom létrehozásával az Instagramon. Gyakran hónapokba vagy évekbe telhet, mire magas elköteleződési arányt érünk el a platformon. Ez természetesen nem egyszerű, nagyon sok munka és nehéz lehet látni a lassú növekedést. Ezért sokan a gyorsítósávot keresik, ami nem más, mint a követő- és lájkvásárlás.

Lényegében egy lájkokat árusító cégnek kell fizetni, hogy azonnali eredményeket láthassunk. Egy név, e-mail cím, egy kis pénz és a profil, tartalmak szükségesek ehhez.

Percek alatt a számok drasztikusan megnőnek, és a közösségi médiában való jelenlét megnövekszik. Legalábbis látszólag.

A megvásárolható Instagram lájkok típusai

A legtöbb cég kétféle Instagram lájkot kínál:

  • Kiváló minőségű tetszésnyilvánítások: Ezek a tetszésnyilvánítások olyan profilokból származnak, amelyeken látható profilkép, de nincs feltöltött tartalom.
  • Prémium lájkok: Ezek a lájkok valódi Instagram fiókokról származnak, amelyek megfelelnek a vásárló célközönségének.

Hol vásárolhatunk Instagram kedveléseket?

Számos webhely árul Instagram lájkokat. A legtöbb ilyen cég csomagokat vagy „szinteket” kínál a kedvelések számához és típusához.

Példaként bemutatunk néhány népszerű oldalt és az árazásukat.

A Buzzoid segítségével kedveléseket és követőket is lehet vásárolni. Van olyan opció is, ahol a követők és kedvelések nem egyszerre érkeznek, hanem fokozatosan és lassan, mintha csak valódiak lennének – ezzel picit talán megtéveszthetők az ellenőrző szoftverek. A Buzzoid lehetőséget kínál arra is, hogy a megvásárolt kedveléseket több bejegyzés között osszuk fel. Az árak 1,47 dollártól kezdődnek 50 lájk esetén, egészen 88,99 dollárig 10 000 kedvelésért.

Az Instafollowers egy másik szolgáltatás az Instagram kedvelések vásárlására. Ez a cég 10 lájkot kínál 0,40 dollárért és 50 000 lájkot 155 dollárért. Az ügyfelek választhatnak jó minőségű vagy valódi lájkok közül, és kiválaszthatják a szükséges becsült szállítási időt is. Ha a vállalat ezen időn belül nem küldi el a kedveléseket, kérhető visszatérítés is.

A Likes.io lehetővé teszi, hogy annyi lájkot vásárolj, amennyit csak akarsz, azonnali kézbesítéssel. Számos fizetési módot kínálnak, beleértve akár a Bitcoint is.

Egyre megtévesztőbb lehetőségek

Most hogy átnéztük ezeket a lehetőségeket, láthatod, hogy már nem a régi, nagyon feltűnő fake kedvelésekről és követőkről van szó, hanem profi, szinte beazonosíthatatlan követőket és kedvelőket is vásárolhatunk. Várható, hogy még ez is fejlődni fog és egyre újabb módokat találnak majd az ehhez hasonló cégek, hogy még több profitra tegyenek szert és még autentikusabb hamisítványokat adhassanak cserébe.

Ennek ellenére soha nem jó ötlet hamis Instagram lájkok vásárlása. Ha kedveléseket vásárolsz, azzal a kockázattal jár, hogy elveszíted a hitelességedet, ami a legnagyobb kincs a közösségi média kommunikáció során.

Mit csinálj kedvelések vásárlása helyett?

Hogy meg tudd őrizni hitelességed az emberekkel szemben és professzionális hozzáállásodat a versenytársak szemében, inkább válaszd a lassabb utat, amely azonban valódi értékkel kecseget. Ráadásul a befektetett anyagiak így valóban megtérülhetnek, vagyis valódi konverziót, profitot érhetsz el.

A titok a közösségi média stratégiában rejlik. Ha folyamatosan építed profilodat, gyártod a tartalmakat, figyeled a visszajelzéseket, valódi kapcsolatot alakítasz ki közönségeddel, nem fognak elmaradni a várt eredmények.

Az igazság az, hogy sokan nekilátnak építgetni a profiljukat, majd amikor nem történik meg hamar a csoda, fel is adják. Azonban a tartalomgyártás azért picit összetettebb feladat annál, hogy kiteszünk pár képet meg írunk néhány mondatot. Figyelembe kell vennünk, mit akar látni közönségünk, mi az, ami éppen aktuális, trendi, érdekes, értéket ad…

És hogy honnan tudjuk meg ezeket a dolgokat? Figyelni kell a közösségi média aktualitásokat, mindig legyen szem előtt naptárunk és a világnapok listája, emellett monitorozhatjuk a versenytársak vagy hasonló profilú (akár külföldi) cégek tevékenységét inspirációért.

De arról se feledkezzünk meg, hogy a követők visszajelzése aranyat ér és nagy hangsúlyt kell fektetnünk arra, milyen az elköteleződés egy-egy tartalom kapcsán. Sok kedvelés, megosztás, komment és mentés egyértelmű jele, hogy valamit adott ez a poszt az embereknek: tetszett, hasznosnak találták, szeretnék később is megtalálni. No az ilyen és hasonló tartalmakból kell többet gyártanunk. Az is lényeges, hogy reagáljunk, ha a felhasználók kommentelnek vagy üzennek, mert ezzel is fokozhatjuk az aktivitásukat.

Ha olyan a kommunikációnk, ami a megcélzott közönséghez szól, akkor bizony el fogunk tudni jutni hozzájuk. Profilunk beindítására vagy népszerűsítésére a kamu profilok és kedvelők vásárlása helyett inkább válasszuk az együttműködések lehetőségét vagy akár a játékokat, nyereményjátékokat. Emellett a hirdetésekkel is nagy közönséghez juttathatjuk el cégünk hírét.

Nem tudod, mit posztolj?

365post.PNGSokszor érezhetjük úgy, hogy kifogytunk az ihletből, mit is osszunk meg közösségi oldalainkon. Nézegetjük az inspirációs posztokat és mégsem jön az ihlet, ez hogyan is mutatna jól nálunk. Mi épp ezért kész, kipróbált és bevált posztötletekkel látunk el, akár az év minden napjára! 

Forrás: https://sproutsocial.com/insights/buy-instagram-likes/

Szólj hozzá

tartalom stratégia organikus követők posztolás Insta kedvelések fake profil vásárolt like vásárolt kedvelések