2014. már 20.

Chrome webáruház – Itt kaphatók a legfrissebb hack-ek!

írta: Klausz.Melinda
Chrome webáruház – Itt kaphatók a legfrissebb hack-ek!

chromeA Google Chrome már nem csak egy egyszerű böngésző. Szinte teljesen a saját igényeink szerint szabhatjuk, amihez nem kell más, mint a megfelelő alkalmazás letöltése a saját webstore-jából. Itt aztán színezgetheted kedvedre a Facebook-odat, tanulhatsz nyelveket, összehangolhatod közösségi oldalaidat, vagy akár ki is cselezheted a különböző lájkvadász oldalakat. Nézzünk is meg néhány bővítményt, amik hasznosnak bizonyulhatnak.

Chime

A Chime az összes közösségi oldalhoz (Gmail, Facebook, Twitter, Google+, Flickr és Foursquare) hozzáfér és figyelmeztet minket, ha valamilyen mozgás történik bármelyiken. Lényegében egy helyre koncentrálódhat minden színtere az internetes közösségi életünknek.

Colour my Facebook

Ez az applikáció integrálódik a Facebookba. Miután telepítjük, látszólag nem történik semmi, azonban ha a közösségi oldalon a Beállítások ikonra kattintunk, egy új opcióként már megjelenik a „Color My Facebook” lehetőség is. Itt aztán a hupililától egészen a neonzöldig, bármelyik színben használhatjuk a Facebook-oldalunkat.

Like skippelő plugin

Valószínűleg mindenki ismeri (és utálja) azokat a oldalakat, amik csak lájkunkért cserébe tárja fel titkait előttünk. Ezzel a trükkel hozzáférést engedünk minden személyes adatunkhoz, ami nem túl szerencsés. Erre viszont nagyon jó a „Like skippelő plugin”. Telepítése után bármelyik ilyen rejtett tartalmat megleshetjük.

Photo Zoomer For Facebook

Volt már veled olyan, hogy egy-egy képen láttál valami érdekeset a háttérben, de nem tudtál ránagyítani? Erre is van megoldás, ha letöltöd a „Photo Zoomer For Facebook” bővítményt. Ezzel a Facebook-képek megnyitásakor kapunk egy új opciót, amivel egy nagyítót kapunk.

Duolingo

Akartál valaha új nyelvet tanulni? Mindezt ráadásul ingyen! A Duolingoval elsajátíthatjuk az angol, német, francia, olasz, spanyol vagy akár a portugál nyelvet is. (Egyelőre csak az angol sajátítható el a magyar anyanyelvűek számára, a többihez angol nyelvtudás szükséges.)

Offline Gmail

Az „Offline Gmail” a Gmail egyszerűsített verziója, mely internetkapcsolat nélkül is elérhetővé teszi leveleinket. A program az offline állapotban létrehozott e-maileket akkor küldi el, amikor létrejön az internetkapcsolat.

Persze még számos érdekes és hasznos bővítményt találhatunk, ami színesebbé és egyszerűbbé teheti az interneten eltöltött időnket. Mindenki válogasson kedvére. Hajrá! :)

 

 

Szólj hozzá