2014. máj 23.

Csökkenő bankköltségek a Facebook segítségével

írta: Klausz.Melinda
Csökkenő bankköltségek a Facebook segítségével

 

facebook-like-money_616Téged is zavart, hogy rengeteg - akár napi - levonást kaptál a Facebook-tól, ha hirdettél? Akkor most megnyugodhatsz, végre megérkezett a várva várt megoldás!

Innentől attól függően, hogy milyen árfolyamon tartod hirdetéseidet, különböző levonási módszereket alkalmaz Veled szemben a Facebook.

Abban az esetben, ha USA dollárban fizetsz, az első fizetési küszöb 25$, majd 50, 250, 500 és 750 USD. Tehát ha júniusban 30 dollárt költesz hirdetésre első héten, majd 10 dollárt, akkor kétszer vonja le számládról a Facebook az összeget: először amikor eléred az első fizetési küszöböt - ez 25 dollár -, majd a maradékot az adott hónap végén.

Mivel a fizetési küszöböd átlépte a 25 dollárt, a következő hónapban fizetési küszöböd 50 dollár lesz. Ha ebben a hónapban nem ugrod át ezt a határt, akkor a hónap utolsó napján vonja le a Facebook a teljes elköltött hirdetési összeget.

Amennyiben Euróban fizetsz, a fizetési küszöbök így alakulnak: 20€, 40€, 200€ és 600€. A szabályok pedig a fentiekkel egyeznek meg.

Ha nem Euróban, USA dollárban tartod hirdetési fiókodat - és itt jön a spórolás lényege! - érdemes átváltanod ezen valuták egyikébe, ugyanis az ezen kívüli esetekben megmarad a napi számlázás és levonás - és hát ismerve a magyar bankköltségeket, ezzel jelentős költségeket is megtartod magadnak...
Az aktuális hirdetési küszöbödet a Hirdetéskezelőben tudod megnézni itt: https://www.facebook.com/ads/manage/billing.php

Szólj hozzá